zelim bebu
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
zelim bebu
prije 2 god sam imala spontani pobacaj od 13 nedelja imala sam posle malu ranicu lijecila sam se a sad zelim ponovo bebu al stomak me cesto boli i imam sekreciju koja nikako da nestane pa bi molila da mi pomognete dali bi smjela ponovo da zatrudnim jer bojim se da ne bude kao prosli put . hvala[/list]
Ja nisam lekar, da ne bude zabune.
Savet koji sam dala prethodnoj clanici je ono sto sam cula i procitala da lekari savetuju. To su uobicajene pretrage koje se savetuju pre planiranja trudnoce (brisevi i pregled).
Sto se eserihije tice - ne znam.
Nadam se da ce neko znati da ti odgovori i pomogne.
U svakom slucaju, uvek je bolje pre trudnoce uraditi pregled, pa i ako postoji neka infekcija i oboljenje leciti, nego se sa tim patiti u trudnoci obzirom da je u trudnoci ogranicen broj lekova koji se smeju koristiti.
Savet koji sam dala prethodnoj clanici je ono sto sam cula i procitala da lekari savetuju. To su uobicajene pretrage koje se savetuju pre planiranja trudnoce (brisevi i pregled).
Sto se eserihije tice - ne znam.

Nadam se da ce neko znati da ti odgovori i pomogne.
U svakom slucaju, uvek je bolje pre trudnoce uraditi pregled, pa i ako postoji neka infekcija i oboljenje leciti, nego se sa tim patiti u trudnoci obzirom da je u trudnoci ogranicen broj lekova koji se smeju koristiti.