zelim bebu

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
lelic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 25, 2009 7:56 pm

zelim bebu

Post od lelic »

prije 2 god sam imala spontani pobacaj od 13 nedelja imala sam posle malu ranicu lijecila sam se a sad zelim ponovo bebu al stomak me cesto boli i imam sekreciju koja nikako da nestane pa bi molila da mi pomognete dali bi smjela ponovo da zatrudnim jer bojim se da ne bude kao prosli put . hvala[/list]
Korisnikov avatar
Bisenija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 28, 2009 7:32 pm

Post od Bisenija »

Najbolje bi bilo da pre "akcije" posetis ginekologa, kazes mu da planiras trudnocu i da uradis neophodne briseve i analize. Ako se sve pokaze dobro - naravno da treba da pokusas da zatrudnis. Bez straha i panike.
Srecno!
danka77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 25, 2009 9:36 pm

Post od danka77 »

draga bisenija
ako bi mi mogla reći da li sa ešerihijom bakterijom može da se zatrudni?
sve mi je ostalo ok.papa test 1 grupa,sekret ok,materica fini mozaik e sad samo ne znam kad je ova glupa bakterija tu koliko smeta??!
naravno ako znaš :roll:
Korisnikov avatar
Bisenija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 28, 2009 7:32 pm

Post od Bisenija »

Ja nisam lekar, da ne bude zabune.
Savet koji sam dala prethodnoj clanici je ono sto sam cula i procitala da lekari savetuju. To su uobicajene pretrage koje se savetuju pre planiranja trudnoce (brisevi i pregled).
Sto se eserihije tice - ne znam. :(
Nadam se da ce neko znati da ti odgovori i pomogne.
U svakom slucaju, uvek je bolje pre trudnoce uraditi pregled, pa i ako postoji neka infekcija i oboljenje leciti, nego se sa tim patiti u trudnoci obzirom da je u trudnoci ogranicen broj lekova koji se smeju koristiti.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Nisam ni ja lekar ali sam 8 meseci vukla Escherihiju i ne bi nikome preporucila da znajuci da je ima pokusava da ostane trudan. Ona se leci antibioticima a to nije bas toliko pozeljno u trudnoci (o prvom trimestru da i ne govorimo). Zato se bolje izleci pa onda razmisljaj o bebi....
danka77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Apr 25, 2009 9:36 pm

Post od danka77 »

pa završila sam terapiju cefaleksina 10 kom i ništa.ali ja nikakve tegobe nemam čak šta više,bavim se sportom, pijem tablete za jačanje imuniteta,jedem zdravo od kud znam
:cry: npk koliko je dosadna
Odgovori