strah...

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
abcdi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 17, 2009 12:08 am

strah...

Post od abcdi »

ovako...u strasnoj sam panici...imala sam abortus 12 februara.....dobila sam ciklus 22 marta.....8 aprila,sam pokusala da imam odnos sa deckom,na zalost bez zastite,koji je trajao jedva par min,jer nisam mogla dalje od straha.....sutradan sam otisla do ginekologa,na ultrazvuku mi je rekla da cu dobiti ovulaciju uskoro,ali ja joj nista nisam rekla z aovo.....sad sam u konstantom strahu da nisam opet.....stalno trazim simptome,i panicim,upordedjujem....juce popdne sam ueadila test negativan je...ali i dalje sam skeptik....mozda nisma dobro,neispravan.....sta vi mislite na ovu temu....??!!
Uplasena...
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Pa ja mislim da si jako neozbiljna kada posle takvog iskustva opet dovodis sebe u isti polozaj nezasticenim odnosom. Znas abortus nije bas dobra vrsta kontracepcije...
Korisnikov avatar
Kupachica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 6:29 pm

Post od Kupachica »

Potpisujem!
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 8:37 pm

Post od sandla »

"NA ZALOST" bez zastite?????? i sta posle bude, na zalost opet trudna???? Pa mislim da bi bilo lepo da koristite kondome kako se ne bi posle svakog odnosa pitala da li si opet trudna... i slazem se sa Dea za abortus... Za Boga ljudi, kako ne mislite sami na sebe prvo ...
abcdi
Novi član
Novi član

Post od abcdi »

dobro,slazem se sa vama....pogresila sam...ali zaista me brine da li je moguce da sam opet.....situaciju znate
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 8:37 pm

Post od sandla »

svakako je moguce... cini mi se i te kako ... s obzirom na datume, ko zna .. :wink:
abcdi
Novi član
Novi član

Post od abcdi »

da..ali nismo isli do kraja.....trajalo je kratko,i dktorka mi je rekla ono sutradan...ne razumem,test je pokazao negativno...ali sam ga popdne radila....ne razumem,strah ili ipak mogu...
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

pa, reci cu ti ono sto znas i sama: moguce je. to ne mozemo da znamo, ni ti ni mi dok ne dobijes menstruaciju, ili dok ti ne zakasni pa ponovis test.

ako si dobila 22.marta, rano je bilo da test bilo sta pokaze. opet, ako jesi trudna, test iz krvi bi ti vec rekao vise.

zasto sebi ovo priredjujes?
sunny_n
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 15, 2008 1:39 pm

Post od sunny_n »

abcdi napisao:da..ali nismo isli do kraja.....trajalo je kratko,i dktorka mi je rekla ono sutradan...ne razumem,test je pokazao negativno...ali sam ga popdne radila....ne razumem,strah ili ipak mogu...
Sta znaci ovo "nismo isli do kraja"? Sto bi rekla Dea, jako neozbiljno i neodgovorno! Ovo je ipak XXI vek! Postoje mnoga sredstva za kontracepciju i stoga se ne ponasaj kao da si pala sa Marsa! Zastiti se! Izvini ukoliko sam bila previse gruba, ali morala sam...
Gala06
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 02, 2008 11:59 pm

Post od Gala06 »

Uradi betu HSG iz krvi i znaces sigurno! imas u svim privatnim laboratorijama.
Odgovori