Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
ovako...u strasnoj sam panici...imala sam abortus 12 februara.....dobila sam ciklus 22 marta.....8 aprila,sam pokusala da imam odnos sa deckom,na zalost bez zastite,koji je trajao jedva par min,jer nisam mogla dalje od straha.....sutradan sam otisla do ginekologa,na ultrazvuku mi je rekla da cu dobiti ovulaciju uskoro,ali ja joj nista nisam rekla z aovo.....sad sam u konstantom strahu da nisam opet.....stalno trazim simptome,i panicim,upordedjujem....juce popdne sam ueadila test negativan je...ali i dalje sam skeptik....mozda nisma dobro,neispravan.....sta vi mislite na ovu temu....??!!
Uplasena...
Pa ja mislim da si jako neozbiljna kada posle takvog iskustva opet dovodis sebe u isti polozaj nezasticenim odnosom. Znas abortus nije bas dobra vrsta kontracepcije...
"NA ZALOST" bez zastite?????? i sta posle bude, na zalost opet trudna???? Pa mislim da bi bilo lepo da koristite kondome kako se ne bi posle svakog odnosa pitala da li si opet trudna... i slazem se sa Dea za abortus... Za Boga ljudi, kako ne mislite sami na sebe prvo ...
da..ali nismo isli do kraja.....trajalo je kratko,i dktorka mi je rekla ono sutradan...ne razumem,test je pokazao negativno...ali sam ga popdne radila....ne razumem,strah ili ipak mogu...
abcdi napisao:da..ali nismo isli do kraja.....trajalo je kratko,i dktorka mi je rekla ono sutradan...ne razumem,test je pokazao negativno...ali sam ga popdne radila....ne razumem,strah ili ipak mogu...
Sta znaci ovo "nismo isli do kraja"? Sto bi rekla Dea, jako neozbiljno i neodgovorno! Ovo je ipak XXI vek! Postoje mnoga sredstva za kontracepciju i stoga se ne ponasaj kao da si pala sa Marsa! Zastiti se! Izvini ukoliko sam bila previse gruba, ali morala sam...