Ginekoloski pregled
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Ginekoloski pregled
Moze li se ginekoloskim pregledom ustanoviti da li sam imala samo jednog seksualnog partnera, ili bolje receno jesam li bila pre njega devica? 

overena izjava 3 svedoka?macic_ic napisao:moze li se himen uopce opipati prstom? pa ima li neki drugi "dokaz" nevinosti?

šalu na stranu, "dokaz nevinosti" ne mora uopšte da postoji. npr. ako se devojka bavi nekim sportom gde ima dosta istezanja, himen može sam da pukne, iako nije imala seksualne odnose. ja sam se bavila gimnastikom godinama od kad sam bila dete, i prilikom prvog seksualnog odnosa nisam imala krvarenje, te mogu da pretpostavim da je to bilo iz tog razloga.
pa, ne znam kako gimnastika moze da dovede do istezanja himena, ali znam provereno, da nije svaki himen isti. neki kad pukne, jako boli i ma krvarenja. neki je istegljiv i uopste ne pukne, samo se razvuce i napravi prolaz.
iskreno, ako vam neko trazi medicinski dokaz da ste bili nevinmi pre seksa sa njim, to mi mirise na vrlo velike probleme i potrebu da se sami priispitate: cemu?
sta ce biti sutra? da mu se zakunete sa mrtvom glavom od kokoske na mesecini?
gluposti...
iskreno, ako vam neko trazi medicinski dokaz da ste bili nevinmi pre seksa sa njim, to mi mirise na vrlo velike probleme i potrebu da se sami priispitate: cemu?
sta ce biti sutra? da mu se zakunete sa mrtvom glavom od kokoske na mesecini?

Ma nemam pojma, ja sam to čula, tj. negde pročitala. Kod mene se potrefilo da je bilo tako, šta ja znam, možda bavljenje takvim sportom utiče na rastegljivost himena, pošto sam celo detinjstvo provela u položaju špage, što da neisidora napisao:pa, ne znam kako gimnastika moze da dovede do istezanja himena, ali znam provereno, da nije svaki himen isti. neki kad pukne, jako boli i ma krvarenja. neki je istegljiv i uopste ne pukne, samo se razvuce i napravi prolaz.

Re: Ginekoloski pregled
Nisi jedina. I meni se to desilo. Lično mi je bilo bezveze.macic_ic napisao:Moze li se ginekoloskim pregledom ustanoviti da li sam imala samo jednog seksualnog partnera, ili bolje receno jesam li bila pre njega devica?

Savet. Ako nisi nešto posebno zaljubljena u njega - BRIŠI.