Ginekoloski pregled

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
macic_ic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 13, 2009 10:51 am

Ginekoloski pregled

Post od macic_ic »

Moze li se ginekoloskim pregledom ustanoviti da li sam imala samo jednog seksualnog partnera, ili bolje receno jesam li bila pre njega devica? :oops:
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

ne. :-?
isidora
Aktivan član
Aktivan član

Post od isidora »

ne. :-?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
macic_ic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 13, 2009 10:51 am

Post od macic_ic »

moze li se himen uopce opipati prstom? pa ima li neki drugi "dokaz" nevinosti?
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Post od anyushkam »

macic_ic napisao:moze li se himen uopce opipati prstom? pa ima li neki drugi "dokaz" nevinosti?
overena izjava 3 svedoka? ;)

šalu na stranu, "dokaz nevinosti" ne mora uopšte da postoji. npr. ako se devojka bavi nekim sportom gde ima dosta istezanja, himen može sam da pukne, iako nije imala seksualne odnose. ja sam se bavila gimnastikom godinama od kad sam bila dete, i prilikom prvog seksualnog odnosa nisam imala krvarenje, te mogu da pretpostavim da je to bilo iz tog razloga.
isidora
Aktivan član
Aktivan član

Post od isidora »

pa, ne znam kako gimnastika moze da dovede do istezanja himena, ali znam provereno, da nije svaki himen isti. neki kad pukne, jako boli i ma krvarenja. neki je istegljiv i uopste ne pukne, samo se razvuce i napravi prolaz.

iskreno, ako vam neko trazi medicinski dokaz da ste bili nevinmi pre seksa sa njim, to mi mirise na vrlo velike probleme i potrebu da se sami priispitate: cemu?

sta ce biti sutra? da mu se zakunete sa mrtvom glavom od kokoske na mesecini? :o gluposti...
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Post od anyushkam »

isidora napisao:pa, ne znam kako gimnastika moze da dovede do istezanja himena, ali znam provereno, da nije svaki himen isti. neki kad pukne, jako boli i ma krvarenja. neki je istegljiv i uopste ne pukne, samo se razvuce i napravi prolaz.
Ma nemam pojma, ja sam to čula, tj. negde pročitala. Kod mene se potrefilo da je bilo tako, šta ja znam, možda bavljenje takvim sportom utiče na rastegljivost himena, pošto sam celo detinjstvo provela u položaju špage, što da ne ;)
Korisnikov avatar
remi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jun 01, 2006 7:16 am

Re: Ginekoloski pregled

Post od remi »

macic_ic napisao:Moze li se ginekoloskim pregledom ustanoviti da li sam imala samo jednog seksualnog partnera, ili bolje receno jesam li bila pre njega devica? :oops:
Nisi jedina. I meni se to desilo. Lično mi je bilo bezveze. :oops: Prvo je to prihvatio kao OK, dešava se, a onda posle par meseci su počela pitanja tipa: Ko ti je bio prvi? Koliko njih je bilo pre mene? ... Gnjavaža i nepoverenje... Onda, pukao mi je film, pa sam složila nemoguću priču i ...good bye baby... Samo, posle mi se desilo nešto "čudno": sa drugim je prvi put bilo malo krvi???

Savet. Ako nisi nešto posebno zaljubljena u njega - BRIŠI.
Odgovori