Sta posle vadjenja zucne kese?

Endokrini sistem, sistem žlezda sa unutrašnjim lučenjem, sve o normalnim funkcijama ali i poremećenom radu endokrinog sistema. Podelite sa korisnicima i stručnim sadarnicima sva pitanja i dileme o hipofizi, štitnoj žlezdi, nadbubrežnim žlezdama, jajnicima ili testisima.

Moderatori: moderato, vlada99

NSmama
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 24, 2007 11:03 pm

Post od NSmama »

Postovani doktori,

Ja ima kamen u zucnoj kesi i visak kilograma. Planiram da odem na laparoskopiju, ali bih pre toga zelela da oslabim. Da li je preporucljivo uzimati neke preparate sa mrsavljenje? Od kako znam za kamenje, ne jedem masnu hranu, ne jedem zelenu salatu, crni luk, jaja... Pokusala sam sa nekim cajem za mrsavljenje, ali je on izazvao napad. Procitala sam iznad da preporucujete kapsule Xenicala ali je u pitanju osoba koja je vec pregurala operaciju.
NSmama
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 24, 2007 11:03 pm

Post od NSmama »

Postovani doktori,

Ja ima kamen u zucnoj kesi i visak kilograma. Planiram da odem na laparoskopiju, ali bih pre toga zelela da oslabim. Da li je preporucljivo uzimati neke preparate sa mrsavljenje? Od kako znam za kamenje, ne jedem masnu hranu, ne jedem zelenu salatu, crni luk, jaja... Pokusala sam sa nekim cajem za mrsavljenje, ali je on izazvao napad. Procitala sam iznad da preporucujete kapsule Xenicala ali je u pitanju osoba koja je vec pregurala operaciju.
reggacci
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 24, 2009 8:26 am

odmah na operaciju

Post od reggacci »

NSmama napisao:Postovani doktori,

ki0230
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 07, 2009 12:07 am

Post od ki0230 »

NSmama napisao:Postovani doktori,

Samo ću kratko: Xenikal je skup i efikasan u skidanju kolograma, ali se jako teško podnosi jer bukvalno "kida" stomak. I sama sam ga koristila ali sam posle nekoliko dana prestala jer me je užasno boleo stomak, stolice su jako česte, retke i teško ih je kontrolisati. Konsultujte se sa lekarom nutricionistom, iz ličnog primera znam da nije sve baš bezazleno. Želim vam puno sreće...
Odgovori