pomozite nam!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Mislim da ovaj savet sa mokrenjem posle odnosa kod zena bas i nije efikasan.
Kod muskaraca se slazem da moze da napravi razliku u tome da na neki nacin "ocisti" prostor od mogucih infekcija jer jednostavno prolazi kroz citav polni organ.
Ali kod zena moze da "ocisti" samo jedan (manji) deo a to bas i ne pomaze ostatku....
Arijela
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 12:31 am

Post od Arijela »

Povecajte plodnost na prirodan nacin (saveti za nju i njega), iz casopisa "Moje dete":
1. ishrana (jedite dovoljno proteina, pijte vodu i multivitaminske preparate, smanjite unos aditiva)
2. zivotni stil (izbegavajte alkohol i nikotin, oprez sa lekovima)
3. stres je direktan uzrok neplodnosti, usporite tempo zivota, osvezite seksualni zivot.
Izmedju ostalog pise: redovni odnosi su vazni, potrebno je da imate najmanje dva seksualna odnosa nedeljno,a pozeljno je i cesce. :D
Srecno! :D
Ejmi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 25, 2008 9:00 pm

Post od Ejmi »

Dea, ima logike, medjutim meni su ovim oko bakterija probili glavu svi od opste prakse do urologa. Pretpostavljam da nisu imali drugu ideju sta da mi pricaju i kako da pomognu za eserihiju :roll: .

Posto su autori teme mladi ljudi koji su samo jedan mesec probali, verujem da nece biti problema, i da smo krenuli na njih malo tezom artiljerijom nego sto treba :P .

Normalno je da i zdrava zena ne mora da bas svaki mesec tokom godine ima ovulaciju. Takodje, kazu da se veci broj oplodjenih jajasca ne implantira, a da ni ne znamo da se to dogodilo. Tako da posle samo jednog meseca pokusavanja nema nikakvog razloga za uzbunu.

Ako devojka ima tacne cikluse, moze kao neka orjentacija pomoci kalendar ovulacije. Ima na nekim sajtovima (cini mi se ringeraja i pliva da su imali), ukuca se datum menstruacije i dobiju se orjentaciono datumi plodnih dana.

Folnu kiselinu neka slobodno odmah pocne da uzima.

A ako nije skoro posetila ginekologa, neka preventivno odradi jedan obican pregled, i pita ginekologa o svemu o cemu postoje nedoumice.

Ne sekirajte se, opustite se i uzivajte!
devildevill
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 28, 2009 9:51 pm

Post od devildevill »

hvala svima!
ja samo da vam kazem jednu lepu vest,radila je neki dan test.
I postacu TATA!
nestrpljiva76
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 02, 2009 6:33 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nestrpljiva76 »

CESTITAM VAM devildevill-e!!! moj muz i ja pokusavamo vise od god. dana i nista :(,svi kazu redovni odnosi.. pa gde ce redovnije od svakodnevnih, opusteniji smo nego ikada i nista... :( mada smo mi malo stariji, 30 god. imamo... muz je sada ostavio i cigare, presli smo i na zdraviju hranu mada smo oduvek pazili na ishranu... pa cemo videti ... pozz svima!
Odgovori