Ne kazem ja da je neko u obavezi da ovde deli besplatne savete ili postavlja dijagnoze putem interneta, i iskreno divim se svakom lekaru koji ima volje i vremena da makar i povremeno svrati i procita nase jadikovke i nekako nas posavetuje, ali iz nekog razloga, imam utisak da smo ih mi na neki nacin "oterali" sa ovog foruma. Postoji li nacin da ih na isti vratimo?
Zasto su "nestali" lekari sa ovog foruma?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Zasto su "nestali" lekari sa ovog foruma?
Neka me neko ispravi ako gresim, ali cini mi se da u poslednje vreme na ovom forumu nema lekara? Diskusije se svode na prepricavanje iskustava forumasica, jadikovke i deljenje saveta iz licnog iskustva. Zar se ovaj forum ne nalazi na sajtu imenovanom DOKTOR?! I koja je svrha postojanja istog ako se bar s vremena na vreme ne moze oglasiti svojim strucnim savetom i neki lekar?
Ne kazem ja da je neko u obavezi da ovde deli besplatne savete ili postavlja dijagnoze putem interneta, i iskreno divim se svakom lekaru koji ima volje i vremena da makar i povremeno svrati i procita nase jadikovke i nekako nas posavetuje, ali iz nekog razloga, imam utisak da smo ih mi na neki nacin "oterali" sa ovog foruma. Postoji li nacin da ih na isti vratimo?