Zasto su "nestali" lekari sa ovog foruma?

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
Korisnikov avatar
Kupachica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 6:29 pm

Zasto su "nestali" lekari sa ovog foruma?

Post od Kupachica »

Neka me neko ispravi ako gresim, ali cini mi se da u poslednje vreme na ovom forumu nema lekara? Diskusije se svode na prepricavanje iskustava forumasica, jadikovke i deljenje saveta iz licnog iskustva. Zar se ovaj forum ne nalazi na sajtu imenovanom DOKTOR?! I koja je svrha postojanja istog ako se bar s vremena na vreme ne moze oglasiti svojim strucnim savetom i neki lekar?
Ne kazem ja da je neko u obavezi da ovde deli besplatne savete ili postavlja dijagnoze putem interneta, i iskreno divim se svakom lekaru koji ima volje i vremena da makar i povremeno svrati i procita nase jadikovke i nekako nas posavetuje, ali iz nekog razloga, imam utisak da smo ih mi na neki nacin "oterali" sa ovog foruma. Postoji li nacin da ih na isti vratimo? :-?
Korisnikov avatar
Kupachica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 16, 2008 6:29 pm

Post od Kupachica »

Kad sam rekla da nema lekara na forumu, mislila sam na ovaj podforum - ginekologija (da ne bude zabune) :oops:
balkanika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jul 06, 2004 2:00 am

Post od balkanika »

Dr Pedja mi je odgovorio na slicno pitanje,
Prezasicenost i obaveze!!!!
Obygin znam da je i pre prestajala iz slicnih razloga!!!
Odgovori