policisticni jajnici

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

jshc
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Okt 31, 2008 7:03 pm

Post od jshc »

pazi ovako ...... moze imati veze i to ako imas spusten zeludac ............. moja drugarica nije mogla da zatrudni god i nesto dana zbog toga , tek kad je vratila zatrudnela je i sad je u 4 mesecu trudnoce :lol:

ali to sto imas policisticne jajnike , to ima svaka druga devojka i zena ......... idi kod lekara trea da ti urade hormonski test .....jer ultrazvuk moze da pokaze , a ako hormoni ne pokazu znaci da to nije u pitanju ............. ako i oni potvrde verovatno ces morati da pijes nekoliko meseci pilule ............. javi sta bude :lol:
lavazza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 16, 2009 4:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od lavazza »

meni je najcudnije sto ja vec 5 godina idem redovno kod ginekologa,svakih 3-6 meseci i nikada mi nisu ustanovljeni policisticni jajnici,a uvek idem kod istog doktora....tek pre 5 meseci mi je doktor rekao da ih imam.da li se to dobije ili kako?znam samo da ukoliko ne odem kod drugog lekara uskoro da cu prolupati...vec sam pocela da sanjam sve to.........nadam se da cu iduce sedmice to obaviti,ali neznam da li da idem pre menstruacije ili posle,moze savet...hvala vam svima sto ste tu za mene malo je onih koji nas razumiju...........poz. :cry:
bihejviorizam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 19, 2008 3:32 pm

Post od bihejviorizam »

Postoji dobar tekst na temu policističnih jajnika na sajtu http://neplodnost.wordpress.com/2008/09 ... i-jajnici/

Možda nekome bude od koristi!
Odgovori