kako se uzima cervikalni bris ako je devojka nevina
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
kako se uzima cervikalni bris ako je devojka nevina
Na zahtev lekara opste prakse treba da uradim cervikalni bris na mycoplame, urelasme i chlamdydiu. S obzirom da nisam imala seksualne odnose da li je i na koji nacin moguce izvrsiti ovej pregled?
na osnovu kontrole krvi (mikroskopsko posmatranje crvenih krvnih zrnaca) jer mi je ustanovljena osteopenija i generalno los imuni sistem organizma, a s obzirom na godine i nepostojanje genetskih predispozicija za to, sumnja je da su virusi i bakterije uzrok svemu. sad je poterbno da uradim sledece analize: EBV IgG, helico bacter pylori antitela i cervikalni bris na chlamydiu, mycoplasmu i ureaplasmu.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
i meni to palo na pamet...npr. Cali Vitabankabre napisao:da,to je izgleda ona metoda nakon koje ce vam propisati da uzimate vitamine koji kostaju par hiljada dinara...

Btw, ako sam nesto propustila u svom obrazovanju, sorry, ali tesko da se cervikalni bris moze uzeti kod devojke koja je nevina, a da se pri tome ne povredi himen.
-ja'75,
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-1 prirodni ICSI (Jevremova), beta=0
-1 IUI (Ivanovici), no results
-1 stim. IVF (Ivanovici), beta=0
-2 rana spontana
-max fsh 15; MTHFR heterozigot; 46,xx,17ps+ (mozaicizam broja kopija p53 gena), sve ostalo OK
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Mar 02, 2007 3:16 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Uostalom, hlamidija, miko i ureoplazma su polno prenosive bakterije/virusi te je i nelogicno da ih devojka koja nije imala odnose "uzgaja".
-ja'75,
-2 rana spontana
-2 rana spontana