Mama...Misljenje molim :( !

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

MojaMama
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Avg 22, 2008 4:07 pm

Post od MojaMama »

Mnogo vam hvala!!Stvarno mi dajete puno podrske..E ovako..Mama ima 3 pod 1cm i jedan od 1.7(a,ne 7 kako sam naveo)..Mnogo joj je tesko..Svi pricaju kako treba setati,kako treba na svez vazduh,kako ne treba misliti o tome,ali koliko god se mi trudili to je negde u podsvesti..Majci je mnogo tesko jer 8 godina nije pricala sa tatom,nisu imali nikakav kontakt,a kada su poksuavali to se sve zavrsilo svadjama..Pre par dana su popricali,kaze mi mama da su pricali kao brat i sestra..Nudio se,da je odveze,doveze,da dodje da je obidje i to ju je jako usrecilo :) .Ali..Ima problem..Brat nece nikakvu vezu sa njim..Brat ga ne voli uopste..Ne komunicira,nista..Dok ja vec komuniciram i dobar sam sa njim..Jbg..Ipak,koliko god on pogresio moramo mu oprostiti,ipak je on moj tata..Mama ce ici prekosutra na Ostrog,da da Bog i Sv.Vasilije da to bude sve dobro..Jos jednom puno vam hvala,vasa podrska mi puno znaci :roll: :)
kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

Post od kat0404 »

Bravo,sine.Ti si dobar,treba oprostiti i nada, vera i ljubav neka te prate kroz zivot.
Pozz.
ko otrpi do kraja, spasice se
Odgovori