Mislim da ne radi Filipovic , vec doktor Andjelic koji jednom mjesecno dolazi iz Srbije da odradi te operacije , ako pricamo o laparaskopiji .Preko Filipovica se zakazuje kod dr Andjelica.Sve u svemu , nemoj da dozvolis da ti to radi niko od nasih dr. , trazi iskljucivo Andjelica.Ja sam zakazala preko Filipovica , ali privatno , na klinici Life.Trebala sam da radim 6. februara , jer tada Dr.Andjelic dolazi u Pg, medjutim nesto je iskrslo pa sam odlozila za sledeci doktorov dolazak .Ako mozes(mislim na finansije, naravno), javi se Life klinici , kod dr.Filipovica, dogovori se sa njim , zakazi tamo operaciju , jer mi je doktor Andjelic rekao da imaju mnogo moderniju opremu nego u bolnici.U KBC ostajes 3 dana u bolnici , a ovamo izlazis isti dan kada se operises.Medjutim , Life dobija licencu za ovu vrstu operativnog zahvata tek u martu, pa ako ti se ne zuri onda sacekaj do tad i odradi to.Dr.Andjelic je divan covjek , vidjeces i sama ...Sve ce ti potanko objasniti...I ne boj se operacije , od nje ti ne moze bit gore...samo bolje .A i nije nista strasno!!!
Stisni zube i odradi to !!!
Btw...i ja sam iz Bara , samo sam se udala u Pg .

))Ako zelis , javi se na pp , ostavi br.pa mozemo i da se cujemo.
Pozdrav!!!