E,pa odlicno.....sada vise nemas razzloga za brigu.....ma sve je to stres vec sam ti rekla koliko sam se ja nervirala oko bolesti neke i stalno mi je kasnilo po desetak dana....dobro je sve je u redu........
nemoj da se nerviras VISE
veliki pozdrav
zakasnela menstruacija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jan 19, 2009 9:54 am
pitanje??
e ovako, sve se desava od oktobra meseca 2008, poslednja menstruacija mi je bila 4.09. 2008 i tada je sve bilo normalno i uredno, zatim u oktobru ocekuvala samo noramlnu , koliko,toliko redovno menstruaciju. ali nisam je dobila. bila sam u velikoj panici , da mozda nisam ostala u drugom stanju, zapravo to mi trenutno nije na meti
bila sam kod lekara i, gospodja ginekolog mi je relkla da mi je menstruacija izostala zbog navodno stresa. hvala bogu pa nisam trudna, to mi je bolo najvaznije. lekarka mi je rekla da ocekujem menstruaciju za oko 3,4 nedelje tao je i bilo dobila sam 15.112008. trajala je kao i uvek 4,5 dana. emam bolne menstruacije. sledeci mesec ponovo nisam dobila, ne zanm zbog cega, odnose nisam imala 2 meseca u nazad, tako da je trudnoca, skoro 100% iskljucena , za svaki slucaj 3 puta sam uradilla test i naravno bio je negativan. mislila sam da je to isti problem kao sto je bio i predhoni put pa samsacekala da dobijem sledeci mesec tj, januar, ali evo ni u januaru nista. moje jedina pitanje je sta bi to moglo da bude i ima li noko u opstee ideju sta je to i zbog cega. ranije pre 4,5 god izostala mi je menstruacija na jedan mesec zbog nekog povecanig hormona stitne zlezde. u velikoj sam panici i frci, jer ne znma sta da radim a kod lekara me se nikako ne ide , iskreno plasim se na zanmsta bi to moglo da bude. milim vas ako iko zna sta ej i sta bih trebala uraditi neka me obavesti.... unapred zahvalna
p.s. imam 19 god, do sada sam imala manje, vise uredne menstruacije....

p.s. imam 19 god, do sada sam imala manje, vise uredne menstruacije....