zakasnela menstruacija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
zakasnela menstruacija
U poslednjih par meseci dobila sam 10 pa 12, 14 pa 17 a sad je 22 i jos nisam. Ne znam sta bi mogao biti razlog. Sa momkom sam imala odnose ali svaki put smo koristili kondom i proveravali da li je ceo nakon odnosa, i bio je svaki. Ranije sam korislia jedan caj jer sam imala jako neredovne menstr. pa mi se i ciklus dosta sredio. U pocetku sam imala na 28,29 dana pa onda malko rece na 32 otprilike u poslednje vreme. Medjutim ako bi mi se desilo da mi zakasni dan dva kada popijem caj uglavnom tog ili sledeceg dana dobijem. Ja sam pila caj danas, juce i prekjuce ali i dalje nista. A inace sam verovatno pod malo vecim stresom zbog ispita. DA li mozete ikako da mi pomognete (a da mi ne kazete da idem na pregled jer trenutno nemam vremena cak ni za to)???
Unapred hvala
Unapred hvala
Ma kao i obicna samo stavis toplu vodu sa cesme
ne bih ti pisala to tek tako imala sam slucajeva devojka koje su to pile a kasnila im je i dobile bi za koji dan ako ne dobijes moras kod dr.a nadam se da do toga nece doci
a mozda si i pod stresnom
ja sam bila mnogo bolesna tri meseca i dugo sam se lecila(da ne pisem sada o cemu nije to bitno)i tada sam se mnogo,mnogo nervirala i mnogo sam se plasila i sve mi je dobijanje kasnilo po 10-ak dana a ipak je bilo sve u redu.....stoga probaj da se opustis sto vise mozes ipak.....
puno pozdrava
puno srece
ne bih ti pisala to tek tako imala sam slucajeva devojka koje su to pile a kasnila im je i dobile bi za koji dan ako ne dobijes moras kod dr.a nadam se da do toga nece doci
a mozda si i pod stresnom
ja sam bila mnogo bolesna tri meseca i dugo sam se lecila(da ne pisem sada o cemu nije to bitno)i tada sam se mnogo,mnogo nervirala i mnogo sam se plasila i sve mi je dobijanje kasnilo po 10-ak dana a ipak je bilo sve u redu.....stoga probaj da se opustis sto vise mozes ipak.....
puno pozdrava
puno srece
Ne pijem vodu sa cesme nego flasiranu, ali nije to problem. Poenta je da vodu (cesmovaca ili flasirana) treba zagrejati na sporetu a ne koristiti vodu iz bojlera za pice! Nije valjda da tako spremas i supu?
Problem je do bojlera i kazana u njemu, pogotovu ako voda dugo stoji, a da ne pricamo o naseljima koja imaju zajednicku toplu vodu.

Problem je do bojlera i kazana u njemu, pogotovu ako voda dugo stoji, a da ne pricamo o naseljima koja imaju zajednicku toplu vodu.
Ja mislim da je cel aprica o vodi sad nebitna. Pila bih i vodu iz bare ako treba nije problem ako ce to da resi stvar. E sad posto je mene najvise strah od trudnoce a vec sam napomenula da smo imali zasticene odnose interesuje me da li do toga moze da dodje ako me je on eventualno dodirivao dole svojim polnim org. pre samog odnosa? Meni samoj deluje malko neverovatno ali bih molila da mi neko ko zna odgovori, zato sto sam vec u panici.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Okt 21, 2004 3:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne znam koliko imate godina, ali neredovan ciklus nije tako retka pojava.
Ako ste previse zabrinuti da li je trudnoca u pitanju, mozete vec sutra kupiti u apoteci test za trudnocu i olaksati sebi. Ti testovi nisu skupi, a veoma su pouzdani.
Mogu vam reci da sam ja imala strasno neuredan ciklus, mnogo vise nego vi. Menstruaciju sam imala 4-5 puta godisnje, pa evo od kad sam rodila prvo dete, sve funkcionise skoro u sat tacno.
Mada, uvek mozete otici kod ginekologa i konsultovati se oko toga. Nemojte na svoju ruku uzimati cajeve, lekove i "babske" kombinacije.
Ako ste previse zabrinuti da li je trudnoca u pitanju, mozete vec sutra kupiti u apoteci test za trudnocu i olaksati sebi. Ti testovi nisu skupi, a veoma su pouzdani.
Mogu vam reci da sam ja imala strasno neuredan ciklus, mnogo vise nego vi. Menstruaciju sam imala 4-5 puta godisnje, pa evo od kad sam rodila prvo dete, sve funkcionise skoro u sat tacno.
Mada, uvek mozete otici kod ginekologa i konsultovati se oko toga. Nemojte na svoju ruku uzimati cajeve, lekove i "babske" kombinacije.
vala covek se svega u muci hvata i ako nista drugo topla limunada ne moze da steti to je sigurno.......
moze doci do trudnoce i na onaj cudan nacin koji si opisala i dogodilo se to mojim poznanicama jednoj ove jednoj prosle godine i u pravu su ako si mnogo zabrinuta ti u apoteku po test oko 300 din je super pouzdan i jednostavan mada bih ja sacekala jos malo......
pozdrav
naravno da i supu kuvam tako necu valjda da cekam pet godina da provri litar vode,ha ha....
pitam se da li u kaficu trazis da ti ugreju propisno vodu za caj ili kafu
moze doci do trudnoce i na onaj cudan nacin koji si opisala i dogodilo se to mojim poznanicama jednoj ove jednoj prosle godine i u pravu su ako si mnogo zabrinuta ti u apoteku po test oko 300 din je super pouzdan i jednostavan mada bih ja sacekala jos malo......
pozdrav
naravno da i supu kuvam tako necu valjda da cekam pet godina da provri litar vode,ha ha....
pitam se da li u kaficu trazis da ti ugreju propisno vodu za caj ili kafu
joj boze kako smo ovo zakomplikovali
pre ejakulacija muskaricima(nekim ne svim)luci se izvesna tecnost(ne mogu da se drugacije izrazavam)koja takodje sadrzi spermatozoide i od nje se takodje moze ostati trudan,pa ako te je dodirivao svojim polnim organom (da se izrazim PLASTICNO),dole i pre kompletnog odnosa mozes ostati trudna jeste da je mala verovatnoca......ali postoji.........
sacekaj jos nekoliko dana ako se nista ne dogodi u apoteku po test i gotovo
puno pozdrava
i srecno
pre ejakulacija muskaricima(nekim ne svim)luci se izvesna tecnost(ne mogu da se drugacije izrazavam)koja takodje sadrzi spermatozoide i od nje se takodje moze ostati trudan,pa ako te je dodirivao svojim polnim organom (da se izrazim PLASTICNO),dole i pre kompletnog odnosa mozes ostati trudna jeste da je mala verovatnoca......ali postoji.........
sacekaj jos nekoliko dana ako se nista ne dogodi u apoteku po test i gotovo
puno pozdrava
i srecno
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Okt 21, 2004 3:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Tacno je da se u presemenoj tecnosti mogu naci spermatozoidi, ali je verovatnoca da se tako zatrudni jako, jako mala.
Ja mislim da je ipak najbolje vec danas da uradite test. Rezultati testa su pouzdani vec na dan ocekivane menstruacije.
Olaksajte sebi, od tolike nervoze i napetosti samo cete jos vise odloziti menstruaciju.
Ja mislim da je ipak najbolje vec danas da uradite test. Rezultati testa su pouzdani vec na dan ocekivane menstruacije.
Olaksajte sebi, od tolike nervoze i napetosti samo cete jos vise odloziti menstruaciju.