Drugo stanje ili...??? Rani simptomi trudnosce?
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Nov 11, 2008 11:45 am
Cao svima. Pisao sam da mi devojka ima cesta mokrenja, da je pila "pentreksil" na svakih 7 sati 2 dana, i sad ne piski tako cesto, znaci da je antibiotik delovao... ALI za vreme dok je pila antibiotik 2 dana nije kakila, i boluckao je stomak (ne stalno), ali sad ide i po 3 puta na dan, ali tvrda stolica! Danas mi je rekla da joj je iz vagine izasla neka bela tecnost boje mleka, ali ne mnogo, dok se brisala, velicine nokta. Hm, sta bi to trebalo da znaci?
-
- Novi član
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 9:15 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja mislim da stolica nema veze sa svim tim...neka se preispita sta je jela zadnjih par dana....a taj beli sekret su verovatno gljivice izazvane antibioticima kao sto sam i rekla da moze da ih dobije. Ja ih dobije uuuuvek kad pijem antibiotike i to izgleda bas tako.....mada ih imam i od kako sam trudna...to prati kroz trudnocu puno zena i tesko ih se otarasiti. Mada postoji i sekret koji nisu gljivice a isto dolazi u trudnoci,on nije nista opasan i zovu ga suncev iscedak. I sto toliko lupate glavu neka ode kod nekoga ko je strucan za sve to....pa to su normalne stvari...
-
- Novi član
Pozdrav svima! Kao sto sam rekao nema vise problema sa piskenjem, 2 dana je pila antibiotike i to se stabilozovalo... mislim da je to bila neka upala jajanika od zime i da je to proslo. Ne znam da li to sve utice i kako ne ciklis posto je 13.1. trebala da dobije ali KASNI?!! Nema nikavih ali bukvalno nikavih simptoma za drugo stanje, bol u grudima, razna probadanja, mucnina, i slicno... Ne znam da li je pametno da radimo test, da li ima svrhe ako je to KASNJNJE normalno posle upale? A vanmatericna sigurno nije, jer koliko ja znam prilikom vanmatericne devojka moze da ima i tri mece, a da je u drugom stanju.