Ono sto zelim da dam podstrek svim dijabetičarima da ne odustaju i da posle otkrivene bolesti nastave normalno da zive, da rade, da uzivaju u zivotu.
Samokontrola i pridrzavanje svih normi garantuje nam dug i lep zivot. Zadnja kontrola mi je dala rezultat HB1AC od 5,5 (prošli put je bilo 6.0). Primam 3x dnevno (2x4j i 1x10j.). Radim dnevno po 10-tak sati, naporan i stresan posao vodjenja firme, ali sve mi to ne smeta da vodim računa o sebi da postizem dobre rezultate.
Samo napred
HB1AC - Ziveti kao sav normalan svet
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 04, 2005 12:27 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
HB1AC - Ziveti kao sav normalan svet
SHOW MUST GO ON
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Apr 04, 2005 12:27 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Poenta moje priče nije da li si radnik, gazda ili direktor nego je prilča u tome da možeš da radiš i po 10-12h dnevno bez problema.
Ono što sam želeo postići i što sam postigao pošto sam se razboleo je da živim normalni, kao i pre, uz korekcije koje ne utiču na moj poslovni i društveni život. Jedino činjenica da primam insulin pre jela je ono što mene razlikuje od svih moj kolega. Radim isto kao pre.
Ono što sam želeo postići i što sam postigao pošto sam se razboleo je da živim normalni, kao i pre, uz korekcije koje ne utiču na moj poslovni i društveni život. Jedino činjenica da primam insulin pre jela je ono što mene razlikuje od svih moj kolega. Radim isto kao pre.
SHOW MUST GO ON