HB1AC - Ziveti kao sav normalan svet

Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Diabeta

Odgovori
GoranB
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 04, 2005 12:27 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

HB1AC - Ziveti kao sav normalan svet

Post od GoranB »

Ono sto zelim da dam podstrek svim dijabetičarima da ne odustaju i da posle otkrivene bolesti nastave normalno da zive, da rade, da uzivaju u zivotu.
Samokontrola i pridrzavanje svih normi garantuje nam dug i lep zivot. Zadnja kontrola mi je dala rezultat HB1AC od 5,5 (prošli put je bilo 6.0). Primam 3x dnevno (2x4j i 1x10j.). Radim dnevno po 10-tak sati, naporan i stresan posao vodjenja firme, ali sve mi to ne smeta da vodim računa o sebi da postizem dobre rezultate.

Samo napred
SHOW MUST GO ON
Duskoo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 02, 2005 11:13 pm

Post od Duskoo »

svaka cast i hvala na podrsci....
secerko75
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Okt 22, 2004 10:53 pm

Post od secerko75 »

Ti imas prednost jer si gazda,a kad radis kao radnik onda ti je sve povuci potegni..borba non stop kadces i sta ces...........
GoranB
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 04, 2005 12:27 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od GoranB »

Poenta moje priče nije da li si radnik, gazda ili direktor nego je prilča u tome da možeš da radiš i po 10-12h dnevno bez problema.
Ono što sam želeo postići i što sam postigao pošto sam se razboleo je da živim normalni, kao i pre, uz korekcije koje ne utiču na moj poslovni i društveni život. Jedino činjenica da primam insulin pre jela je ono što mene razlikuje od svih moj kolega. Radim isto kao pre.
SHOW MUST GO ON
BoJJo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 20, 2005 1:46 pm

Post od BoJJo »

Potpuno se slazem sa tobom Gorane, a i rezultati su ti odlicni, pogotovo za nekoga ko je tako "frisak". Inace, nista nije nemoguce samo kad je covjek uporan.
Tip 1 od sept 1990. Minimed & Humalog od feb 1998.
Odgovori