Savet - please

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 01, 2008 7:11 pm

Savet - please

Post od anyushkam »

Imam cikluse na 26 dana, a sada mi kasni 7 dana. Radila test na trudnocu, negativan. Imam endometriozu, verovatno je neki hormonski poremecaj.

Elem, sta mislite, da li da zakazem pregled kod ginekologa naredne nedelje ili da cekam jos neko vreme? Jel ima neko slicna iskustva?
Korisnikov avatar
Tinna25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 1:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Tinna25 »

Pa obavezno kod ginekologa, verovatno nista strasno ali preventive radi.
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član

Post od anyushkam »

Tinna25 napisao:Pa obavezno kod ginekologa, verovatno nista strasno ali preventive radi.
hvala, tina, dobila sam u medjuvremenu. malo sam se uspanicila posto mi ne kasni, a pogotovo ne ovoliko dugo, pa nisam znala koliko dugo da cekam pre nego sto odem kod ginekologa.
sanjicale
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 26, 2007 12:48 pm

Post od sanjicale »

Ljudi sve pretrazih ali nigde odgovora.elem uradila sam dva testa na trudnocu i oba su pozitivna sto verovatno i to znaci ali....posto nisam to imala u planu nikako i vatam ko davljenik za slamku razmatram sve opcije te mozda poremecaj te ovo,te ono...a mene ustvarri zanima s vremena na vreme pusim travu dali mozda u njoj ima neki sastojak koji je mozda uticao na te testove?idem sutra kod lekara svakako al eto rekoh da pitam :roll:
anyushkam
Aktivan član
Aktivan član

Post od anyushkam »

sanjicale napisao:Ljudi sve pretrazih ali nigde odgovora.elem uradila sam dva testa na trudnocu i oba su pozitivna sto verovatno i to znaci ali....posto nisam to imala u planu nikako i vatam ko davljenik za slamku razmatram sve opcije te mozda poremecaj te ovo,te ono...a mene ustvarri zanima s vremena na vreme pusim travu dali mozda u njoj ima neki sastojak koji je mozda uticao na te testove?idem sutra kod lekara svakako al eto rekoh da pitam :roll:
za ubuduce:
odes lepo u neku laboratoriju, tipa hexalab, das krv, uradis analizu na trudnocu. to te manje kosta od 2 testa na trudnocu, a pritom su rezultati pouzdani.
Odgovori