Imam cikluse na 26 dana, a sada mi kasni 7 dana. Radila test na trudnocu, negativan. Imam endometriozu, verovatno je neki hormonski poremecaj.
Elem, sta mislite, da li da zakazem pregled kod ginekologa naredne nedelje ili da cekam jos neko vreme? Jel ima neko slicna iskustva?
Savet - please
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Ljudi sve pretrazih ali nigde odgovora.elem uradila sam dva testa na trudnocu i oba su pozitivna sto verovatno i to znaci ali....posto nisam to imala u planu nikako i vatam ko davljenik za slamku razmatram sve opcije te mozda poremecaj te ovo,te ono...a mene ustvarri zanima s vremena na vreme pusim travu dali mozda u njoj ima neki sastojak koji je mozda uticao na te testove?idem sutra kod lekara svakako al eto rekoh da pitam 

za ubuduce:sanjicale napisao:Ljudi sve pretrazih ali nigde odgovora.elem uradila sam dva testa na trudnocu i oba su pozitivna sto verovatno i to znaci ali....posto nisam to imala u planu nikako i vatam ko davljenik za slamku razmatram sve opcije te mozda poremecaj te ovo,te ono...a mene ustvarri zanima s vremena na vreme pusim travu dali mozda u njoj ima neki sastojak koji je mozda uticao na te testove?idem sutra kod lekara svakako al eto rekoh da pitam
odes lepo u neku laboratoriju, tipa hexalab, das krv, uradis analizu na trudnocu. to te manje kosta od 2 testa na trudnocu, a pritom su rezultati pouzdani.