musko pa musko

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

julijana napisao: sam se da kazem lepo nasmejala,bas ste zlatne!!!!
Erm... ja sam musko... ;) I ja sam imao jedan reply. :D
Lidija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 23, 2005 10:15 pm

Post od Lidija »

julijana napisao:Da mi je tu svekrva dala bih joj da procita sve ovo valjda bi tada prestala diskusija o mojoj prvoj bebi i meni!!!!!! :lol:
draga julijana i za to imamo resenje :D :selektuj tekst nase diskusije, copy-paste na primer u Word, otstampaj i posalji svekrvici u pismu !!! :lol:

Nek se zena 'obraduje' snajkinom pismu :evil: :evil: :evil:
bebacbgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 02, 2005 10:34 pm

Post od bebacbgd »

Ovo je tema odavnina,svi su oduvek zeleli da znaju `kako da naprave decaka ili devojcicu`,ima saljivih `recepata` pa probajte! Na pr. ako zelite decaka jedite pre trudnoce i u toku trudnoce vise mesa,gaziranih napitaka,slatkisa...a ako zelite devojcicu jedite vise voca,mlecnih proizvoda,povrca... ili ona fora s polozajima ako je u toku odnosa zena dominantna bice decak a ako je prilikom odnosa muskarac dominantan bice devojcica,ili ono sa plodnim danima,ako imate odnos pocetkom tih plodnih dana bice devojcica a ako u vreme ovulacije tj,kasnije bice decak.... itd...
Bar sam vas nasmejala ,ali to sam citala ,pa ko voli nek proba.
Zoca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 28, 2005 8:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Zoca »

Kad smo vec kod muskaraca(ja ih imam 2 :lol: -mogu jedan od recepata da ti posaljem :wink: .
Muz moje prijateljice je u Beogradu isao kod nekog tipa koji je navodno izracunao kad on ima sanse da dobije sina.Bili su potrebni podatci tipa :koliko traje ciklus,starost majke sl. i njemu je izrdacunao da ako prione na posao :lol: tog i tog datuma dobice sina.E sad oni su stvarno dobili sina,ali meni su takve price stavrno smesne.

Postoji joj jedna formula za izracunavanje kojeg ce pola biti beba i to rade na Veterinarskom fakultetu,jer ko se bavi stocarstvom vrlo mu je bitno koliko ce biti mladih krava i bikova.Kazu da je ta formula primenljiva i kod ljudi e SADA??????????? 8)

Sto se tice SVEKRVA :evil: imam jednu koja bi htela unuku.. Moj odgovor je na njenu zelju bio da ja radjem decu za mene a ne za nju i na tome smo ostale.
Pozdrav
veki30
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 07, 2005 2:42 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od veki30 »

Nedavno sam na jednom forumu procitala sta je svekrva rekla svojoj snajki:
"Kad sam ja bila mlada, svekrve su bile sve lude i nenormalne, a vidi ove danasnje snajke,Boze me sacuvaj" :D

vidis ja moram na popravni, rodila sam zensko i to 2 komada odjednom, neznam kako cu da zivim sa tim ako ne rodim i musko, ko ce majku i oca za 50 godina gledati :D
Planiram i trece i pravo da ti kazem uopste ne razmisljam na temu musko zensko iako sam pola trudnoce bezala iz kuce zbog komentara sto nosim 2 devojcice, ali i to je imalo svoju pozitivnu stranu, nisam se ugojila :D

Prema tome sve babe da mogu da radjaju radjale bi, a najbolje od svega je sto se po komsiluku hvali kako ona nezna kako je to imati jednu bebu, samo dve, a moj muz je JEDINAC. :evil:

PS Za proracune sam i ja cula, ali ja sam pristalica da sta ti je dato to ce biti, i ne zanosim se da sledecu trudnocu planiram po datumu kad ce i sta ce vec kako meni i mm odgovara, pusti babe sve su iste
mazam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 15, 2005 4:55 pm

Post od mazam »

Svaka cast Veki30!!!
Tako i treba!! deca su za tebe i tvog supruga, a ne za babe i dede!
Osim toga detet je dete i u starosti vise zenska deca gledaju roditelje nego muska!!!!!
Julijana, mislim da je trebalo vec da se porodis i tebi i bebi zelim sve najbolje!! Mada znam da nije lako sa svekrvama ( i da je tvoja verovatno od onih najgore vrste), ali pamet u glavu: najbitnije je da je dete zivo i zdravo, drugo vise gledaj da ispunis suprugu zelje nego svekrvi- ona je tu dan dva i cao, on ostaje!!! Sve dok on misli svojom glavom, a ne maminom - dobro je!!
Uvek je bilo za mamu sin, za tatu cera!!!!
mazam
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 15, 2005 4:55 pm

Post od mazam »

I ja sam cula za proracune, to jest za dijagrame i mogu se raditi samo ukoliko zena nikada nije primala ili menjala krv.
Mozda na Veterinarskom fakultetu rade slicne dijagrame, ali ne znam bas da li mogu da se primene na ljudima?! :roll:
Odgovori