musko pa musko
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jun 01, 2005 7:48 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
musko pa musko
Dali se zna kako da se napravi musko a kako zensko dete?Poludecu sa pricama "hocemo prvo unuka a posle sta bude".UNAPRED HVALA
[/b]

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Okt 21, 2004 3:02 pm
Moj savet Vam je da se na takve price ne obazirete. To nisu stvari koje se narucuju.
Na svu srecu, mislim da se na pol deteta ne moze uticati, iako postoje mnoge teorije o tome.
Najveca sreca je dobiti zdravo dete, ali nazalost, ljudi to ne znaju da cenen dok se ne susretnu sa problemom.
Ako zelite da imate dete, mozete se samo moliti za njegovo zdravlje, a pol ga sigurno nece, ili bar ne bi trebalo, uciniti posebnim i voljenim.
Na svu srecu, mislim da se na pol deteta ne moze uticati, iako postoje mnoge teorije o tome.
Najveca sreca je dobiti zdravo dete, ali nazalost, ljudi to ne znaju da cenen dok se ne susretnu sa problemom.
Ako zelite da imate dete, mozete se samo moliti za njegovo zdravlje, a pol ga sigurno nece, ili bar ne bi trebalo, uciniti posebnim i voljenim.
Potpuno se slazem sa tobom VIOLETA.
Julijana drago mi je sto ovakvu stvar nazivas PROBLEMOM, jer ga ti uopste nemas. vjeruj mi da spadas u grupu srecnih zena, koje nemju problema sa plodnoscu i nemoj da se obazires na price rodjaka koji hoce musko dijete, pa ne radjas ga njima nego sebi i svom muzu.
Jesi li se zapitala sto bi se desilo da si sterilan, onda bi te sigurno tjerali da se razvedes.
Kakve su to gluposti i nebuloze oko pola djeteta, vazno je da ostanes trudna, iznes trudnocu i rodis zdravo dijete,koje ces jednako da volis bez obzira na pol.
Opusti se i uzivaj, ne obaziri se na price drugih,zelim ti puno srece, ali ne dozvoloi drugima da ti jekroje, uradi to sama.
Julijana drago mi je sto ovakvu stvar nazivas PROBLEMOM, jer ga ti uopste nemas. vjeruj mi da spadas u grupu srecnih zena, koje nemju problema sa plodnoscu i nemoj da se obazires na price rodjaka koji hoce musko dijete, pa ne radjas ga njima nego sebi i svom muzu.
Jesi li se zapitala sto bi se desilo da si sterilan, onda bi te sigurno tjerali da se razvedes.
Kakve su to gluposti i nebuloze oko pola djeteta, vazno je da ostanes trudna, iznes trudnocu i rodis zdravo dijete,koje ces jednako da volis bez obzira na pol.
Opusti se i uzivaj, ne obaziri se na price drugih,zelim ti puno srece, ali ne dozvoloi drugima da ti jekroje, uradi to sama.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Maj 23, 2005 9:20 am
-
- Novi član
:lol:Ma naravno da se ne obazirem na te gluposti,nego mi kazu da je zena ta koja kao odredjuje pol i to kako, ovako ako npr.moja mama ima cerke a ima i to cetiri velika je verovatnoca da ia ja imam samo zensku decu ja u to ne verujem i pokusavam da uverim i ostale da to nije tacno ali ne uspevami!!!!!!Meni je sada vazno da se moja bebe rodi ZDRAVA, .SADA SAM U SEDMOM MESECU i dobicemo lepu devojcicu!!HVALA VAM NA OHRABRENJU!!!!!!!!!!! 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
CITAT>"nego mi kazu da je zena ta koja kao odredjuje pol i to kako, ovako ako npr.moja mama ima cerke a ima i to cetiri velika je verovatnoca da ia ja imam samo zensku decu "
E NE MOGU DA VERUJEM KOLIKO DALEKO LJUDSKA GLUPOST I NEZNANJE MOGU DA IDU! KUPI SVEKRVI NEKU KNJIGU O GENETICI (AKO JE PISMENA!)
E NE MOGU DA VERUJEM KOLIKO DALEKO LJUDSKA GLUPOST I NEZNANJE MOGU DA IDU! KUPI SVEKRVI NEKU KNJIGU O GENETICI (AKO JE PISMENA!)
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Okt 21, 2004 3:02 pm
Ma nemoj nista da joj kupujes, kazi da si ti odredila da ce biti zensko jer si tako htela. I kazi joj da si odlucila samo devjcice da radjas.trudnjaca napisao:CITAT>"nego mi kazu da je zena ta koja kao odredjuje pol i to kako, ovako ako npr.moja mama ima cerke a ima i to cetiri velika je verovatnoca da ia ja imam samo zensku decu "
A to sto tvoja majka ima zensku decu, nema nikakve veze sa polom tvoje dece.
Primer: moja majka ima 2 cerke, moja sestra 2 sina, ja imam ceku i sina.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Feb 22, 2005 5:10 pm
-
- Novi član
Za sada i u buduce bitna mi je moja beba.Lepo mi kaze muz da se ne obazirem na te gluposti a ja nemogu, necu da mi se prica nesto sto nije tacno!!!Hvala vam puno na savetima bas sam se da kazem lepo nasmejala,bas ste zlatne!!!!Da mi je tu svekrva dala bih joj da procita sve ovo valjda bi tada prestala diskusija o mojoj prvoj bebi i meni!!!!!!