Ushi

Podforum najmlađe medicinske grane. Saznajte više o operativnim zahvatima u polju rekonstruktivne ili estetske hirurgije, postavite pitanja ili podelite iskustva.

Moderatori: moderato, vlada99

JackPoker
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 02, 2008 3:39 am

Post od JackPoker »

clannn napisao:Moj burazer se isto interesuje za ovo... Nije mu strasno, ali hoce.... jer je prakticno gornji deo uha malo ka napolje pa nije nista ruzno...

znate li kakva se vrsta zahvata radi ako su samo gornji delovi izbaceni, tj. nije potpuno klempav?

Da li se moze samo raditi, kako sam ja cuo, da se samo kozica iza uva zategne, tj. da se ne operise bash uvo?
Tako smo mi culi.... Mada jos nije bio ni kod koga...

Znaci posle par dana se vec moze ziveti?
Vidim ovde svi izranavljeni.. :D
Ne moze se tako uraditi operacija. Povlacenje kozice iza uva bi dovelo samo do privremenog resenja koje bi trajalo par meseci. Mora se raditi kompletna operacija celog uva.

Ja sam bio kod nekoliko estetskih hirurga jer takodje zelim da operisem usi. Nisu mi klempave ali su mi takodje malo povijene odozgore na dole. Zanimaju me iskustva ljudi koji su radili ou intervenciju, koliko su zadovoljni njom? Jer ne bih radio operaciju ukoliko mi usi nece biti savrsene i bas onakve kakve zelim.
Odgovori