Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
Diabeta napisao:Opa bato! Alaj sam avanzovala!!?
Ne prećeruj, pliz...
Kama sreca da ne osecash to na svojoj kozi ?Tj da nemash diabetes a za avanzovanje bi ti lako.Pokazala bih se i dokazala na drugim poljima. Jer uspeshan i snalazljiv chovek ,uvek avanzuje dajuci sebe za ono zashta se zalaze,ne bash svako ali u svakom sluchaju jesi uspeshna .
Ako je tacno da i Jelena Karleusa prima insulin, eto nama i jos jedne DM majke koja je pre neki dan rodila zdravu cerkicu! Cestitamo i nadamo se da nece krenuti majcinim stopama, vec da ce pronaci profesiju koja manje terorise narod!
Da, to sam i ja pomislila... Ako je tačno da ga ima... Ali, kako su je onomad najurili iz porodice Karić, ne bi me čudilo da je zbog dijabeta. No, ko će ga znati....
Diabeta napisao:Da, to sam i ja pomislila... Ako je tačno da ga ima... Ali, kako su je onomad najurili iz porodice Karić, ne bi me čudilo da je zbog dijabeta. No, ko će ga znati....