Loš zadah imam ujutro i npr kada sam pila puno kafe ili nisam jela redovan obrok.Imam pokvarenih zuba ali mislim da to nije samo od zuba.Zadah je toliko jak i neugodan.
P.s perem redovno zube i koristim vodicu za ispiranje
loš zadah
Mnogo stvari moze prouzrokovati zadah,a ipak su pokvareni zubi,kamenac,nehigijena nedovoljna ili nepravilna najcesci uzroci.Sem ovoga problemi sa sinusima mogu izazvati zadah,onda problemi sa zelucem ili jednjakom.Pokusajte da zatvorite usta i dunete na nos,ako se i tada oseca zadah,verovatno je u pitanju nesto van usne duplje.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Avg 25, 2008 6:18 am
ja sam imao problemcic sa zadahom.. jer sam imao ukvarene sestice i sada su izvadjene i problem je resen. ali mnogo uzroka moze izazvati los zadah
npr znate kako vecina starijih ljudi imaju los zadah i kada disu na nos.. znaci nije sve do usta.. i organi za varenje i disanje veoma uticu tako da bi ste se trebali obratiti svom stomatologu ili lekaru pa da vas uputi na dalje preglede ili lecenje
npr znate kako vecina starijih ljudi imaju los zadah i kada disu na nos.. znaci nije sve do usta.. i organi za varenje i disanje veoma uticu tako da bi ste se trebali obratiti svom stomatologu ili lekaru pa da vas uputi na dalje preglede ili lecenje