loš zadah

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
waltera
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jun 09, 2008 1:58 pm

loš zadah

Post od waltera »

Loš zadah imam ujutro i npr kada sam pila puno kafe ili nisam jela redovan obrok.Imam pokvarenih zuba ali mislim da to nije samo od zuba.Zadah je toliko jak i neugodan.
P.s perem redovno zube i koristim vodicu za ispiranje
tajchi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Avg 13, 2006 11:33 pm

Post od tajchi »

Mnogo stvari moze prouzrokovati zadah,a ipak su pokvareni zubi,kamenac,nehigijena nedovoljna ili nepravilna najcesci uzroci.Sem ovoga problemi sa sinusima mogu izazvati zadah,onda problemi sa zelucem ili jednjakom.Pokusajte da zatvorite usta i dunete na nos,ako se i tada oseca zadah,verovatno je u pitanju nesto van usne duplje.
markozutic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 25, 2008 6:18 am

Post od markozutic »

ja sam imao problemcic sa zadahom.. jer sam imao ukvarene sestice i sada su izvadjene i problem je resen. ali mnogo uzroka moze izazvati los zadah
npr znate kako vecina starijih ljudi imaju los zadah i kada disu na nos.. znaci nije sve do usta.. i organi za varenje i disanje veoma uticu tako da bi ste se trebali obratiti svom stomatologu ili lekaru pa da vas uputi na dalje preglede ili lecenje :)
Odgovori