Od pre 10 ak dana je počelo prvo da me boli grlo ( ledena voda i klime) i ja sam to ignorisala jedno 7-8 dana sve misleći da će proći. Ne volim da idem kod lekara, ne volim lekove, nemam vremena - 100 izgovora.
Elem, kasnije je krenula da me boli cela desna strana, tj zubi - tu je most, vilica, uvo pomalo.....
Kašljala sam najstrašnije i kašalj prolazi, ali ovaj bol me ubi 2 dana....
Prijateljica stomatolog je rekla antibiotici + Rapten duo za bolove, međutim fora je u tome što ja se teško dovučem do 8 sati između tableta protiv bolova - pila bih ih na kraće.
Šta mislite o svemu, jel se mora kod lekara, jel se mora kod stomatologa ili će ovakva terapija dati rezultata?
Znam da je pitanje frivolno, znam i odgovor (" idi kod doktora"), ali hoću da čujem i vaše mišljenje.
Pozdrav
Prehlada, zubi ili nešto treće
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jan 29, 2008 9:35 pm
Draga tackice ,takvi simptomi mogu ukazivati na razlicita obolenja i definitivno moras kod doktora,obolenja zuba,zgloba,sinusa(ovo sto se tice stomatol.)mogu dati takve simptome.Sto se tice uzimanja Raptena na krace od 8 h,mislim da nije dobro sto zbog jetre,a i koliko se secam Rapten duo ide na 12-24 h,pa je i tih 8 h prilicno kratak period!Pozz!
-
- Novi član
Hvala ti Tajchi, idem sutra pa ćemo videti šta je i kako.
Pogrešno sam napisala ne pijem Rapten Duo ( mahinalno sam napisala - pije ga moja baka), nego Rapten K i piše da je maximalna doza 200 mg - tj 4 x dnevno.
Svejedno, kao neko ko jako retko pije lekove, znam da nije rešenje trovati se - mora se videti šta je.
Pozdrav
Pogrešno sam napisala ne pijem Rapten Duo ( mahinalno sam napisala - pije ga moja baka), nego Rapten K i piše da je maximalna doza 200 mg - tj 4 x dnevno.
Svejedno, kao neko ko jako retko pije lekove, znam da nije rešenje trovati se - mora se videti šta je.
Pozdrav
-
- Novi član