striktno biljna ishrana

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

zenlee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:52 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zenlee »

Dajte ljudi e-330 je obicna limunska kiselina koja se ne razlikuje od one iz limuna to bi znacilo onda da limun izaziva rak.
Testosterone man
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

E i tu resenjnja zato ja kupujem maslac. :lol:
Korisnikov avatar
MARS
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Mar 16, 2008 5:19 pm

Post od MARS »

Orchid_girl napisao:
zenlee napisao:Potpuno vegeterijanska hrana ne sadrzi sve esencijalne amino kiseline tako da se potpuna struktura proteina tesko postize ovom ishranom.
Pogledaj sta je mladen82 napisao o proteinima na pocetku 2. strane! Ima sasvim dovoljno proteina u namirnicama biljnog porekla.

Danas se preteruje sa kolicinom proteina u ishrani- u principu se citiraju potpuno besmislene kolicine navodno neophodne u dnevnoj ishrani... :roll:
samo u mnoooooooooooogo manjim kolicinama.
Korisnikov avatar
KatKat
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 16, 2008 12:00 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od KatKat »

Ja 5 godina zhivim bez mesa i nishta mi ne fali... Ne vracam se na meso... Najbolja odluka koju sam donela u zhivotu je ta da postanem vegetarijanac... Iz chisto filozofskih razloga... Nikada lekarima ne govorim da sam vegetarijanac i uvek je sve u redu... :)

Postacu vegan jednog dana,ali sve postepeno...
Go Vegetarian !
mladen82
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 14, 2008 9:56 am

Post od mladen82 »

Jedes li i povrce i voce, zitarice i orasaste plodove?
osim sto si zdrava da li ti je tjelesna tezina normalna i bavis li se bez problema sa nekim fizickim naporima?
Odgovori