Molim Vas, ako neko ima neki savet, bice vise nego dobrodosao. Moj problem je sledeci: zelim da pocnem da pijem kontraceptivne pilule. Znam da se pocinje prvog dana menstruacije, ali ja sam dobila danas, dakle u nedelju, u 6 popodne. Da li mogu od sutra ujutru da pocnem da ih pijem, cim otrcim do prve apoteke, ili cu morati da cekam sledeci ciklus? Takodje, kad sam radila krvnu sliku, jedna od transaminaza (nisam bas sigurna koja) mi je bila blizu gornje granice, ali moja lekarka je rekla da je to ok i da pocnem da pijem pilule. Sad se ja dvoumim da li da ponovim nalaze nakon nekog vremena ili je stvarno ok sve sto je u propisanim granicama, pa i ako malo blize vrhu.
Pozdrav!
Prvi put pilule za kontracepciju
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
Pilula i Suncanje
Molim vas da mi neko odgovori da li mogu koristiti solarijum i izlagati se sun zracima dok pijem pilulu bez opasnosti od fleka??? Da li je neko imao lose iskustvo? Koristim Jasmin prvi put i u periodu sam privikavanja
Hvala puno
Hvala puno
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Feb 12, 2007 4:21 pm
Koristim kreme sa visokim zastitnim faktorom, ali nevezano za pilule jer sam izrazito bleda. U solarijum ne idem jer ne mislim da je zdravo. U svakom slucaju, ni devojke iz moje okoline koje koriste pilule nisu imale negativna iskustva vezano za koriscenje pilula i boravak na suncu/odlazak u solarijum.