koliko je slana voda dobra za jajnike i plodnost?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
koliko je slana voda dobra za jajnike i plodnost?
interesuje me uticaj i znacaj slane vode na janike,njihovu prohodnost i plodnost u danima na moru i posle?u toku desetodnevnog boravka na moru jajnici su me malo probadali i boluckali imala sam redovne odnose i interesuje me dali je veca mogucnost za trudnocu pod uticajem slane vode jer sam do sad pokusavala vise od pola godine i nista od trudnoce,pa me zanima dali stvarno morska voda pomaze u mom problemu? 

More i slana voda pozitivno uticu na organizam uopste,ali ne verujem da to ima nekog posebnog uticaja na plodnost.Tu prvenstveno igra ulogu psiha,pa Vam ja savetujem da vec ako ste na moru da se opustite,jer cete saamo tako doci do zeljene trudnoce.....Ponekad kazem da se "deca ne prave kao kolaci",prema tome nema neki recept sta je tu bolje a sta ne?Samo je vazna opustenost vezano za to,pa ce tako i beba doci.....
Da sto pre ostanete u drugom stanju Vam zelim...

Da sto pre ostanete u drugom stanju Vam zelim...

"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jul 17, 2008 7:29 pm
neplodnost
Imam 28 godina, partner 41, i vec 2 godine ne uspevamo da ostvarim trudnocu ! Sa partnerom je sve ok, a kod mene je posle mnogo mucenja ustanovljeno da nemam ovulaciju, odnosno, folikuli ne mogu da dostignu zeljenu velicinu. Pila sam u nekoliko navrata klomifen , bilo je ovulacije, ali opet nista
. Citala sam na nekom forumu da bih trebala da probam neki caj marulja , ne znam koliko je to efikasno? Cak sam razmisljala da idemo na insuminaciju, buduci da sam umorna od svega toga.