cure- molim vas za misljenje......

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
slican problem i sama imam sem da nevinost nisam izgubila prije mjesec dana. Ponovi test za trudnocu ponovno a ako ne dobijes i dalje,obrati se ginekologu.. znam da je neugodno i da bih i ja to trebala uraditi ali..plastic napisao:izgubila sma nevinost pre nepunih mesec dana. samo smo prvi put radili to bez kondom, a posle toga decko je koristio kondom. moj problem: inace imam ciklus u periodu od 28-36 dana, danas mi je 39 dan a jos nisam dobila. juce sam uradila test-nisam trudna. osekam bol u grudima i povremeni bol u stomaku kao da cu svaki minut dobiti-ali to traje vek nedelju dana i nikako da dobijem. mene ovo pocinje da plasi....tesim se da je mozda zbog stresa i tako to ali realno imala sam ja i vecih stresova od ovih u polsegnje vreme.....
ne boj se moze da bude samo hormonski poremecaj.nadam se da si do sad dobila.ako nisi ginekologu.ali svakako preporucujem ginekologa.ima vise razloga zasto moze da kasni ciklus.pozzzzplastic napisao:izgubila sma nevinost pre nepunih mesec dana. samo smo prvi put radili to bez kondom, a posle toga decko je koristio kondom. moj problem: inace imam ciklus u periodu od 28-36 dana, danas mi je 39 dan a jos nisam dobila. juce sam uradila test-nisam trudna. osekam bol u grudima i povremeni bol u stomaku kao da cu svaki minut dobiti-ali to traje vek nedelju dana i nikako da dobijem. mene ovo pocinje da plasi....tesim se da je mozda zbog stresa i tako to ali realno imala sam ja i vecih stresova od ovih u polsegnje vreme.....