u panici sam-pls help!!!

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
plastic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 08, 2008 11:13 am

u panici sam-pls help!!!

Post od plastic »

izgubila sma nevinost pre nepunih mesec dana. samo smo prvi put radili to bez kondom, a posle toga decko je koristio kondom. moj problem: inace imam ciklus u periodu od 28-36 dana, danas mi je 39 dan a jos nisam dobila. juce sam uradila test-nisam trudna. osekam bol u grudima i povremeni bol u stomaku kao da cu svaki minut dobiti-ali to traje vek nedelju dana i nikako da dobijem. mene ovo pocinje da plasi....tesim se da je mozda zbog stresa i tako to ali realno imala sam ja i vecih stresova od ovih u polsegnje vreme.....
cure- molim vas za misljenje...... :-?
Lutka19
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 08, 2008 12:35 pm

Re: u panici sam-pls help!!!

Post od Lutka19 »

plastic napisao:izgubila sma nevinost pre nepunih mesec dana. samo smo prvi put radili to bez kondom, a posle toga decko je koristio kondom. moj problem: inace imam ciklus u periodu od 28-36 dana, danas mi je 39 dan a jos nisam dobila. juce sam uradila test-nisam trudna. osekam bol u grudima i povremeni bol u stomaku kao da cu svaki minut dobiti-ali to traje vek nedelju dana i nikako da dobijem. mene ovo pocinje da plasi....tesim se da je mozda zbog stresa i tako to ali realno imala sam ja i vecih stresova od ovih u polsegnje vreme.....
slican problem i sama imam sem da nevinost nisam izgubila prije mjesec dana. Ponovi test za trudnocu ponovno a ako ne dobijes i dalje,obrati se ginekologu.. znam da je neugodno i da bih i ja to trebala uraditi ali..
maja82
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 07, 2007 8:07 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od maja82 »

Plastic, prvo je bitno da ne panicis, jer mozda ti je sve u glavi, mozda si od straha umislila. Ako si radila test za trudnocu, i bio je negativan, onda su sanse male da si trudna...ali ipak moras da posjetis ginekologa, ako ne dobijes uskoro. NIko ti bolje ne moze pomoci nego doktor.
Lutka19, naravno, prvo test za trudnocu, pa onda ginekolog, treceg jednostavno nema.
Srecno cure!
Jasminatod
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 13, 2008 8:54 am

Re: u panici sam-pls help!!!

Post od Jasminatod »

plastic napisao:izgubila sma nevinost pre nepunih mesec dana. samo smo prvi put radili to bez kondom, a posle toga decko je koristio kondom. moj problem: inace imam ciklus u periodu od 28-36 dana, danas mi je 39 dan a jos nisam dobila. juce sam uradila test-nisam trudna. osekam bol u grudima i povremeni bol u stomaku kao da cu svaki minut dobiti-ali to traje vek nedelju dana i nikako da dobijem. mene ovo pocinje da plasi....tesim se da je mozda zbog stresa i tako to ali realno imala sam ja i vecih stresova od ovih u polsegnje vreme.....
ne boj se moze da bude samo hormonski poremecaj.nadam se da si do sad dobila.ako nisi ginekologu.ali svakako preporucujem ginekologa.ima vise razloga zasto moze da kasni ciklus.pozzzz
Odgovori