Flavivin 7

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

jegmadar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:54 pm

Post od jegmadar »

milankabg napisao:Prvo veoma mi je drago cuti da Vam je muz mnogo bolje.

Nesporazum je bio samo oko matematike. U danasnje vreme nije svejedno da ako nesto kosta 80, da neko za to da placa 200.

Cula sam dosta puno pozitivno pri koriscenu aloe, ali kod mene nisam primetila neke promene iako sam pila vise od 5 meseci.

Kod nas u porodici flavin7 se pokazao kao delotvoran preparat.

Vazno je da ovi preparati ne ispoljavaju efekte od danas do sutra nego pri duzem koriscenju. I jos je vazno da se pije kako je naznaceno. Neko zbog ustede, neko zbog nemarnosti zaboravi da pije i nekoliko dana, pa posle se buni da nikakav pozitivan ucinak nije primetio.

Svakako svi smo drugaciji i ne mora da znaci da ce svakome u istoj meri i pomoci.

Vazno je da ovi preparati ne zamenjuju normalnu ishranu i da je veoma vazno da se i druge stvari promene. Treba smanjiti kolicinu mesa u ishrani, ili treba jesti kuvani ili peceno u svostvenom soku.

Umesto secera treba koristiti med, a od masti treba sto vise devicanskog maslinovog ulja.

Umesto soli ukus poboljsati sa lekovitim travama i zacinima.

A sada pocinje sezona voca i povrca i od njih treba sto vise da se jede.

A mahunarke 2-3 nedeljno.

Eto malo sam se raspisala, ali mozda ce nekome i pomoci da pocne da se hrani malo na drugaciji nacin i da veruje u neke prirodne preparate. :)
u pravu ste
jegmadar
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:54 pm

Post od jegmadar »

Jedna studija o flavin7

http://www.flavin-7.com/*/the_u ... cology.pdf

Preporucujem da se procita, mada mozda vecina od Vas vec upoznata time.
draganacg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 04, 2008 10:54 am

Post od draganacg »

Danas se sve vise koristi termin "Integrativna medicina".
Na americkim i univerzitetima sirom evrope se uci znacaj integrativne medicine.
Kako sam citalal Flavin7 i Avemar su priznati preparati u onkologiji kako pomocna terapija koja pomaze u boljem podnosenju agresivnih terapija (zracenje, hemoterapija).
Pored ovih se spominju i arabinogalactan, cordyceps, aloja i dr. preparati koji podsticu imuni sistem.

Interesuje me gde stoji Srbija (srpska medicina) u primenjivanju tih ili neki drugih prirodnih preparata u onkologiji i u lecenju drugih bolesti i kakva su iskustav?
Odgovori