Flavivin 7

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

jaaaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 28, 2007 12:52 pm

Post od jaaaaa »

Kajalena napisao:Evo, na ovom sajtu imas kontakt-telefon:

http://flavin.on.neobee.net/flavin7.html
Kajalena, videla sam i ja taj sajt ali sam se obradovala misleći da može da se kupi u nekoj našoj apoteci.
Nemoj me pogrešno shvatiti ali bojim se da kupujem na slepo preparate. Da li si ti nešto naručivala sa tog sajta i ako jesi, kakva su ti iskustva?

Ja sam za mog oca kupila, u našoj apoteci, multivitamin Sanostol sa gvožđem. Tek je počeo da ga koristi pa ne znam šta da kažem. To je jedini preparat koji koristi, izuzev lekova. Volela bih da mu kupim još nešto za podizanje imuniteta.

Hvala na brzom odgovoru.
Veliki pozdrav za Kajalenu i sve ostale, tu smo da pomognemo jedni drugima.
Kajalena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:56 pm

Post od Kajalena »

He - ko ceka nase apoteke i nase doktore, moze da mu bude prekasno. Ovo nisu jedini likovi koji na ovaj nacin prodaju slicne preparate. Nisam narucivala sa ovog sajta, ali na jedan drugi slican nacin jesam (takodje nije apoteka, vec privatno) - bez problema. Ljudi se dovijaju kako znaju. Licno sam i sama iznenadjena time sto nase apoteke nemaju Flavin - Madjarska je blizu a ovo preparat koji se moze koristiti za mnoge bolesti, ne samo rak. I mnogo fina stvar, po meni (i moja majka ga koristi).

Po meni nema razloga biti nepoverljiv - preparat ces dobiti u originalnom pakovanju, na netu mozes da vidis da li je pravo, bice hermeticki zatvoreno, pored toga, sumanuta je ideja da neko skuplja prazne flasice Flavina a u njih stavlja neku vodicu koju je sam smuckao. Zatim, preparat ima, brate, vrlo karakteristican miris i ukus...

Za podizanje imuniteta postoji milion i jedna stvar - procesljaj forum, svako od nas se zakacio za nesto drugo...
milankabg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 14, 2008 12:39 am

Post od milankabg »

Zvanicno doktor stvarno ne sme nista da preporuci od alternativne medicine, ali u svakom slucaju moja majka se brzo vratila u normalni zivot posle hemoterapije, sto je i doktor konstatovao.

Ona je bila na nekoliko tretmana akupunkture, vise od mesec dana pije flavin koje sam narucila preko interneta vec ranije napisanoj adresi i naravno mnogo pazimo i na ishranu.

Od kada i ja pijem flavn i vise pazim sta jedem osecam se mnogo bolje i bolje spavam i manje se umorim na poslu. Jos kada bih mogla da ubacim u slobodno vreme neki rekreativni sport :D

Eto toliko sto ja mogu napisati o altenativnoj medicini.
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Dec 20, 2006 9:02 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobans1983 »

Alo, Milanka, srce, koliko kosta flavin?
kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

Post od kat0404 »

Da li flavin moze da se kupi u zemlji Srbiji ,dok je jos imamo,i gde i koliko kosta?
ko otrpi do kraja, spasice se
kat0404
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 30, 2007 8:17 am

Post od kat0404 »

Koji sam ja izlapetis.
Pa u decembru sam se upoznala sa ovim preparatima.Sve pise na ovim sajtovima sto je oznacila Kajalena.
Bob obican flavin 7 od 200ml. je 24e.+postarina ,a od 500ml. 40e.Procitaj sajt ,lepo je upakovano kao vec 1000puta vidjeno,ali dejstvo ,treba da pijes duze vreme da bi video efekte.
Znaci dosta para.
ko otrpi do kraja, spasice se
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

Skoro 200 evra litar to nije cena to je bezobrazluk.
Pa aloja stize iz amerike pa kosta oko 30 evra pola litra.
Sramota.
milankabg
Novi član
Novi član

Post od milankabg »

bobans1983 napisao:Skoro 200 evra litar to nije cena to je bezobrazluk.
Pa aloja stize iz amerike pa kosta oko 30 evra pola litra.
Sramota.
Neznam gde si nasla tu cenu, ali ja za te pare ja dobijam 2.5 vise ( 40 evra kosta pola litara flavina).

Sa muzem podelimo i dovoljno je flasica mesec dana, sto izadje svega 40 evra, dok moja majka popije sama celu flasicu.
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

Matematika mi nije jaca strana ali kad saberem litar, to je to.

I nisam ja rekla cenu nego kat i kojim magijama vas dvoje podelite flasu od 500ml na mesec dana.

Kazes to nam je dovoljno. :roll:

250ml necega mesecno po osobi dovoljno za sta?!

Objasni nam malo blize.

Pozdrav
milankabg
Novi član
Novi član

Post od milankabg »

Pojasnicu onda i to tacno.

Ja i moj muz hvala bogu zdravi smo. Pijemo 2x5 ml/osobi, sto je 20ml/dan.
Posto flasica sadrzi 500ml, onda to je dovoljno da budem tacna 25 dana(ne 1 mesec).
A jedna flasica kosta 40 evra. 2 flasice 80, sto je = 1litar ali nikako 200 evra kako ti kazes.

Naravno moja majka pije 2x10ml/dan (koliko nas dvoje zajedno).

znaci ukupno potrosimo 2 i nesto flasice (40+40+15)+ 5 evra postarina. To je sve zajedno 100 evra.

Ali dobro svako nek racuna kao ume.
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

Ok, milanka srce, nemoj ljutis, mi smo ovde preterano radoznali za svaku novu informaciju a meni je trenutno najbitnija ova da ste ti
i suprug Bogu hvala zdravi.
Vredi nam jako, iskustvo nekoga kome je, recimo, pomoglo nesto kao mom muzu, koji je sa metastazama ustao iz kreveta (a otpisan :o ) Pomoglo mu je svasta- nesto a najvise aloja.
Ovo je samo moj primer.Ustvari koliko sam na forumu primetila,svakom pomaze ono u sta veruje.

Pozdrav.

Uuh svanu mi da flavin nije 200 "ojra" (mesec dana) :D
milankabg
Novi član
Novi član

Post od milankabg »

Prvo veoma mi je drago cuti da Vam je muz mnogo bolje.

Nesporazum je bio samo oko matematike. U danasnje vreme nije svejedno da ako nesto kosta 80, da neko za to da placa 200.

Cula sam dosta puno pozitivno pri koriscenu aloe, ali kod mene nisam primetila neke promene iako sam pila vise od 5 meseci.

Kod nas u porodici flavin7 se pokazao kao delotvoran preparat.

Vazno je da ovi preparati ne ispoljavaju efekte od danas do sutra nego pri duzem koriscenju. I jos je vazno da se pije kako je naznaceno. Neko zbog ustede, neko zbog nemarnosti zaboravi da pije i nekoliko dana, pa posle se buni da nikakav pozitivan ucinak nije primetio.

Svakako svi smo drugaciji i ne mora da znaci da ce svakome u istoj meri i pomoci.

Vazno je da ovi preparati ne zamenjuju normalnu ishranu i da je veoma vazno da se i druge stvari promene. Treba smanjiti kolicinu mesa u ishrani, ili treba jesti kuvani ili peceno u svostvenom soku.

Umesto secera treba koristiti med, a od masti treba sto vise devicanskog maslinovog ulja.

Umesto soli ukus poboljsati sa lekovitim travama i zacinima.

A sada pocinje sezona voca i povrca i od njih treba sto vise da se jede.

A mahunarke 2-3 nedeljno.

Eto malo sam se raspisala, ali mozda ce nekome i pomoci da pocne da se hrani malo na drugaciji nacin i da veruje u neke prirodne preparate. :)
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

Nacin ishrane smo vec davno iz korena izmenili.
Sad kad odem negde pa vidim kako neko "krka" ja se uzasavam a ne setim se da smo se i ja i moja porodica do nedavno tako hranili.
Evo nekih zabluda o "fantasticnoj" srpskoj kuhinji.

1."Nema nista bez domaceg soka"=na 1kg. visanja,1kg. secera :(

2."Domaci ajvar je zakon, pun C vitamina"-kako da ne, samo je paprika pecena, pa przena,(naravno na ulju) pa pasterizovana ili prerokana konzervansom.

3."Dzem o sipka "fantazija" samo sto one sitne "boce" mogu da ti naprave haos u crevima posebno debelom,kazu da imaju efekat, staklene vune.

4."Sarma"=mleveno meso najgoreg kvaliteta,puno luka przenog,dimljena slanina, pa sve to da je jos bolje kad se 3-4 puta podgreje=nema logike nikakve, sem ukusa mmmmljac.

5."Kupus, kiseo" a unutra obavezno svinjska mast pa masno meso, po mogucstvu od vrata i grkljana najmasniji delovi svinjetine.

6."Pasulj" ali je "najbolji" kad se dva puta preprzi sa lukom podjedneke kolicine kao i pasulj :x suva slanina,ooooobavezno sto dimljenija :-? to bolje.Ne suva-nikako, samo da "smrdi" na dim.

7."Pileca krilca na zaru"=Holesterol i ostalo.........

8.Crevca-dimljena ili jos bolje przena.

9.Cvarci

10.Suva slanina i cajna.

Sve Pa za tim ide ona nova narodna:

Rodio se tovio se drmnuo ga shlog. :o

Aj sad vi?! 8) 8)
jaaaaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 28, 2007 12:52 pm

Post od jaaaaa »

bobans1983 napisao: koji je sa metastazama ustao iz kreveta (a otpisan :o ) Pomoglo mu je svasta- nesto a najvise aloja.
:D
Moram da pitam, pošto mi je jako važno, da li bi mogla da podeliš sa nama, šta mu je pomoglo... Pominješ Aloju, koju i gde ste je kupili. Ja bih takođe naručila ali ne znam od koga....
Jako mi je važno da dođem do tih informacija....
bobans1983
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobans1983 »

"Forever living products" ima i jevtinijih varijanti ali ja nisam htela da eksperimentisem, ova je proverena 10000000000 puta.

A sta smo koristili......pa citaj neke moje postove ne radi se tu samo o napitcima,vec je sve bitno..........ma ima tu na "prijateljima" i na temi "jos po nesto o raku sto je dr. zaboravio da vam kaze"

Za mnoge stvari ces saznati na ovom forumu samo citaj sve, sve pomaze i rec i ponasanje.Meni su pomogle ove teme i ljudi sa foruma, neznas koliko!!!!

Pozdrav i samo ovde citaj i pitaj, lekare i nas, porodice i bolesne sa foruma.
Odgovori