Najveći domaći Podforum o dijabetesu. U velikoj bazi podataka možete pronaći mnoštvo odgovora i saveta koliko imate šećernu bolest ili jednostavno želite da naučite više o njoj. Pitajte sve što Vas zanima i vrlo brzo ćete dobiti odgovor od naših stručnih saradnika.
Ma nemogu da verujem da hvalite osobu kao sto je diabeta... godinama sam se trudio(umalo da ostanem trudan) da natucem secer 16 i kad nju upoznah ONLINE, on mi pade na 5... nemam reci za nju... NISTA NEVALJAAAAA... POZDRAV najveci...
Ostoja napisao:Ma nemogu da verujem da hvalite osobu kao sto je diabeta... godinama sam se trudio(umalo da ostanem trudan) da natucem secer 16 i kad nju upoznah ONLINE, on mi pade na 5... nemam reci za nju... NISTA NEVALJAAAAA...
Tako je ona mnoge, ovde i jos mnogo gde, upropastila! Zato sam je i prozvala!
Stela i ja moram da se prikljucim ovim pohvalama. Mi smo se cak i upoznale, naravno verovatno st ti toga ne secas. Ja sam 2006.krajem novembra i pocetkom decembra lezala na internoj B u dr Subotica.... Nisam sigurna zasto si ti bila u institutu,ali secam se da si bas ostavila utisak na mene kada te je doktorka dovela da te upozna sa jos 2 devojke i sa mnom. Stvarno pozitivno delujes na ljude, dajes primer koji bi svi da slede. Sve pohvale za angazovanost i pozrtvovanost....
Sećam se, kako da ne! Samo nisam znala da si to ti
Drago mi je da te i ovde vidim i hvala na tako lepom mišljenju.
Taj dan sam došla na Institut da slikam Centar za trudnice i napravim prilog za sajt, a onda je prof. Micić smatrao da bi bilo lepo i vas da upoznam. Tako me je doktorka dovela u vašu sobu. Baš sam uživala u toj kratkoj, ali slatkoj poseti. Nadam se da si sada ok.
da, sada sam super. Bila sam na kontroli pre 7 dana glilozirani mi je bio 5.4%. Dosta su mi pomogle i devojke sto su bile u sobi sa mnom, jedna od njih je imala i anoreksiju a dijabeticar je od sedme godine razgovor sa njom mi je bas otvorio oci.
Sve u svemu samo tako nastavi Stela... Jednom sam vec rekla da bih stvarno volela svoje slobodno vreme korisno da iskoristim, pa ako organizaciji za prevenciju dijabetesa treba pomoc-tu sam.
Odlično, drago mi je da si dobro. Sećam se te devojke, nadam se da će se i ona javiti
Što se pomoći tiče, hvala unapred, imaćemo te u vidu. Kaži gde misliš da bi mogla da pripomogneš, pa ćemo se dogovoriti.