STELA, STELA, STELA...
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Diabeta
-
mmila
- Aktivan član

- Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 12:06 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Tako je ona mnoge, ovde i jos mnogo gde, upropastila! Zato sam je i prozvala!Ostoja napisao:Ma nemogu da verujem da hvalite osobu kao sto je diabeta... godinama sam se trudio(umalo da ostanem trudan) da natucem secer 16 i kad nju upoznah ONLINE, on mi pade na 5... nemam reci za nju... NISTA NEVALJAAAAA...
Stela i ja moram da se prikljucim ovim pohvalama. Mi smo se cak i upoznale, naravno verovatno st ti toga ne secas. Ja sam 2006.krajem novembra i pocetkom decembra lezala na internoj B u dr Subotica.... Nisam sigurna zasto si ti bila u institutu,ali secam se da si bas ostavila utisak na mene kada te je doktorka dovela da te upozna sa jos 2 devojke i sa mnom. Stvarno pozitivno delujes na ljude, dajes primer koji bi svi da slede. Sve pohvale za angazovanost i pozrtvovanost.... 
-
Diabeta
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
Sećam se, kako da ne! Samo nisam znala da si to ti
Drago mi je da te i ovde vidim i hvala na tako lepom mišljenju.
Taj dan sam došla na Institut da slikam Centar za trudnice i napravim prilog za sajt, a onda je prof. Micić smatrao da bi bilo lepo i vas da upoznam. Tako me je doktorka dovela u vašu sobu. Baš sam uživala u toj kratkoj, ali slatkoj poseti. Nadam se da si sada ok.
Drago mi je da te i ovde vidim i hvala na tako lepom mišljenju.
Taj dan sam došla na Institut da slikam Centar za trudnice i napravim prilog za sajt, a onda je prof. Micić smatrao da bi bilo lepo i vas da upoznam. Tako me je doktorka dovela u vašu sobu. Baš sam uživala u toj kratkoj, ali slatkoj poseti. Nadam se da si sada ok.
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net
Sve u svemu samo tako nastavi Stela... Jednom sam vec rekla da bih stvarno volela svoje slobodno vreme korisno da iskoristim, pa ako organizaciji za prevenciju dijabetesa treba pomoc-tu sam.
-
Diabeta
- Saradnik
- Pridružio se: Sub Sep 11, 2004 3:51 pm
- Kontakt:
Odlično, drago mi je da si dobro. Sećam se te devojke, nadam se da će se i ona javiti
Što se pomoći tiče, hvala unapred, imaćemo te u vidu. Kaži gde misliš da bi mogla da pripomogneš, pa ćemo se dogovoriti.
Što se pomoći tiče, hvala unapred, imaćemo te u vidu. Kaži gde misliš da bi mogla da pripomogneš, pa ćemo se dogovoriti.
Posetite prvi domaći sajt o dijabetesu: http://www.diabeta.net