Danas je bolje posle Manitola. Chovek zivnuo. Vodio sam ga danas kod zakazanog neurologa i naravno nastavljamo sa kucnom negom. Jbte, jedva sam ga dovukao do VMA i nazad do stana. Sve smo ishli kolima ali vec pochinje da ga hvata nesvestica i da kleca malko.
Choveche, ovo je bash teshko, ali ne dam se, nema predavanja i kukanja. Moram da se hrabrim jbga:)
Metastaze na mozgu
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Okt 12, 2007 2:38 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Samo da i vama javim, mami je jezivo nisko gvoždje (4) i hemoglobin (95), a CRP je jezivo visok - preko 100, kao i feritin 249 (a gornja granica je 159).
Od juče sam počela da joj dajem Revitu Fe, nadam se da će se bar malo popraviti.
Raspevana, ma sve je još i dobro dok on na noge može, pa makar i po malo.

Od juče sam počela da joj dajem Revitu Fe, nadam se da će se bar malo popraviti.
Raspevana, ma sve je još i dobro dok on na noge može, pa makar i po malo.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 12, 2008 3:02 pm
Varumin
[quote="marijanag"]Moja mama je koristila taj Varumin i naravno da nije pomoglo. to je samo komercijalni lek, kosta 80 eur jednu dozu, i se koristi 3 nedelja i onda ponovo 80 eur. ipak goran je samo hteo da pomogne... opet se izvinjavam zbog eventualni jezicne greske...pozdrav iz Ohrida[/quote]
Varumin NIJE "samo komercijalni lek". "Naravno" nije pravi zbor, draga prijateljice.
Sa mnom su ljudi bili iskreni i su mi rekli da Varumin pomaze, ali ne u svaki slucaj. Ljudi su bili u pravu: moj deda je poceo uzimati Varumin nakon sve sto smo probali, a to je bila vec terminalna faza. On je preminuo, ali poslednih 2 meseci dok je uzimao Varumin se osecao znatno bolje.
Meni je stvarno zao sto sam slusala sve i svasta oko Varumina, a nisam ranije nasla prijatelja, cij otac je bio u cetvrti stadij, a sad nakon uzimanja ovog leka je potpuno izlecen.
Ljudi, i pored toga sto nemam licni primer, ja preporucujem Varumina i pored toga sto stvarno kosta

Varumin NIJE "samo komercijalni lek". "Naravno" nije pravi zbor, draga prijateljice.
Sa mnom su ljudi bili iskreni i su mi rekli da Varumin pomaze, ali ne u svaki slucaj. Ljudi su bili u pravu: moj deda je poceo uzimati Varumin nakon sve sto smo probali, a to je bila vec terminalna faza. On je preminuo, ali poslednih 2 meseci dok je uzimao Varumin se osecao znatno bolje.
Meni je stvarno zao sto sam slusala sve i svasta oko Varumina, a nisam ranije nasla prijatelja, cij otac je bio u cetvrti stadij, a sad nakon uzimanja ovog leka je potpuno izlecen.
Ljudi, i pored toga sto nemam licni primer, ja preporucujem Varumina i pored toga sto stvarno kosta
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Apr 11, 2008 11:23 pm
- Kontakt:
kako je moguce da ti je deda bio bolji a onda je preminuo? sta ides dalje kad imas svoj licni primer, a oni drugi koi kaze da varumin pomaze dali su sigurni da je ta pomos bila od varumina ili od HT! cesto ljudi kad primaju HT i te alternativne lekove uvek kazu da taj alternativan lek e onaj koj im pomaze nikad se to ne prepisuje na HT. kad toliko verujete sta onda idete na terapiju, onda svi i pili varumin i bili bi zdravi.
ali moja cilj nije da se raspravljamo nego da stvarno iz licnog iskustva pomognem ljudima koi su u ocaju da ne bacaju svoje pare jer znam kolko im trebaju. i ako ima nekoj doktor molicu ako zna nesto za ovaj varumin da napise!dr severus mozda! opet se izvinjavam zgob jezicne greske! poz iz ohrida!
ali moja cilj nije da se raspravljamo nego da stvarno iz licnog iskustva pomognem ljudima koi su u ocaju da ne bacaju svoje pare jer znam kolko im trebaju. i ako ima nekoj doktor molicu ako zna nesto za ovaj varumin da napise!dr severus mozda! opet se izvinjavam zgob jezicne greske! poz iz ohrida!
Es una cosa triste no tener amigos, pero es aún más triste no tener enemigos
Marijana,
Nemoj da se uzbudjujes. Nova si na forumu pa neznas da smo mi poprilicno dugo polemisali o alternativnim nacinima lecenja karcinoma (ovde mislim na preparate koji se prodaju bas u tu svrhu). Cinjenica je da na kraju vecina ode na hemo terapiju ili na zracenje. Problem je u tome da u slucaju da lecenje ne uspe, svi saspu drvlje i kamenje po zvanicnoj medicini, a sve pod parolom "Ubila ga(je) hemo terapija i zracenje.!".
Shvatam ja ljude koji su izgubili nekog svog, da su besni i razocarani i na lekare, i da smatraju da su konvencionalni nacini lecenja samo doveli do brze smrti, ali zaista ne treba biti iskljuciv.
Verujem da u poodmaklom stadijumu bolesti vise nista ne moze da pomogne, ni alternativa ni zvanicna medicina.
Ja licno sam odabrala hemoterapiju i nikada nisam posumnjala u svoju odluku.
Lekar na Onkoloskom institutu u Beogradu mi je rekao, nakon sto sam ga pitala zasto ljudi odbijaju hemo terapiju ili odustaju na sredini lecenja, da nas narod, kao prvo - nema dovoljno razvijenu svest te da podleze raznim bapskim pricama, a kao drugo - zbog prica o lecenju kancera - svi gledaju da se izlece bez fizickog i psihickog mucenja.
Veliki pozdrav,
p.s.
I ne brini zbog pisanja. Razumemo se.
Nemoj da se uzbudjujes. Nova si na forumu pa neznas da smo mi poprilicno dugo polemisali o alternativnim nacinima lecenja karcinoma (ovde mislim na preparate koji se prodaju bas u tu svrhu). Cinjenica je da na kraju vecina ode na hemo terapiju ili na zracenje. Problem je u tome da u slucaju da lecenje ne uspe, svi saspu drvlje i kamenje po zvanicnoj medicini, a sve pod parolom "Ubila ga(je) hemo terapija i zracenje.!".
Shvatam ja ljude koji su izgubili nekog svog, da su besni i razocarani i na lekare, i da smatraju da su konvencionalni nacini lecenja samo doveli do brze smrti, ali zaista ne treba biti iskljuciv.
Verujem da u poodmaklom stadijumu bolesti vise nista ne moze da pomogne, ni alternativa ni zvanicna medicina.
Ja licno sam odabrala hemoterapiju i nikada nisam posumnjala u svoju odluku.
Lekar na Onkoloskom institutu u Beogradu mi je rekao, nakon sto sam ga pitala zasto ljudi odbijaju hemo terapiju ili odustaju na sredini lecenja, da nas narod, kao prvo - nema dovoljno razvijenu svest te da podleze raznim bapskim pricama, a kao drugo - zbog prica o lecenju kancera - svi gledaju da se izlece bez fizickog i psihickog mucenja.
Veliki pozdrav,
p.s.
I ne brini zbog pisanja. Razumemo se.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Apr 11, 2008 11:23 pm
- Kontakt:
kad je covek u ocaju hoce sve da proba, ja to razumem ali veruj mi Evelina Varumin ne moze pomoci oko kancera ni kad je on u prvi stadium...nije bitno koi je to stadium kad je kancer zna se da HT moze da produzi zivot i to samo da produzi u najveci broj slucaja a ne da izleci. Samo da vidite kakvu kucu ima taj sto prodaje Varumin i to samo od nesrecu na kancer paciente. Ali ipak kazem razumem, sve razumem jer sam prosla kroz isto i znam da ljudi hoce sve da probaju.
Hvala na podrsci Evelina. Pozdrav iz Ohrida
Hvala na podrsci Evelina. Pozdrav iz Ohrida
Es una cosa triste no tener amigos, pero es aún más triste no tener enemigos
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 12, 2008 3:02 pm
Marijana,
stvarno nisam htela da opet pisem tebi, ali moram da ti objasnim neke stvari: moj deda nije mogao da zivi jos mnogo, ni sa Varuminom ni bez njega. Ja ne znam nikoga sto pije Varumin i sto zivi jedno 200 godina radi toga. Ono sto sam htela da ti kazem je da ipak ima ljudi sto se osecaju bolje od Varumina i sto su se izljecili (mozda po koincidenciju) koristeci ga, i da stvarno nema potrebe da odvracas ljudi od koriscenja Varumina. Niko ne uzima novac iz tvoji dzeb
stvarno nisam htela da opet pisem tebi, ali moram da ti objasnim neke stvari: moj deda nije mogao da zivi jos mnogo, ni sa Varuminom ni bez njega. Ja ne znam nikoga sto pije Varumin i sto zivi jedno 200 godina radi toga. Ono sto sam htela da ti kazem je da ipak ima ljudi sto se osecaju bolje od Varumina i sto su se izljecili (mozda po koincidenciju) koristeci ga, i da stvarno nema potrebe da odvracas ljudi od koriscenja Varumina. Niko ne uzima novac iz tvoji dzeb
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Dec 12, 2007 9:56 am
Koja vrsta tumora
Nisi nagovestila koji je tumor u pitanju,a za varumin sam i ja cuo ,da su dugo tudjmana drzali u zivotu