Biopsija grlića materice
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
e,nemam pojma koja je... znam samo da je rekla da je ok sve i da radim na devet meseci kontrolu tipa papa test i kolposkopija a na godinu dana biopsiju.Tako da saista ne znam, a da kopam po silnim nalazima koje imam u svojoj arhivi iskreno mrzi me..
sto se tice serklaza, u ponedeljak idem na kontrolu pa da vidim sta ce da mi kaze... mada ja setam,po malo doduse ali nisam mogla vise da lezim. Ako mi bude rekla da moram da lezim, necu mrdati iz kreveta. Kazi mi dadab samo molim te, da li si pila partusisten i verapamil svo vreme ili uopste?? ja ga pijem (bar do kontrole?!?) ali me brine sto sam ovde procitala da on nije dobar... ?!?

sto se tice serklaza, u ponedeljak idem na kontrolu pa da vidim sta ce da mi kaze... mada ja setam,po malo doduse ali nisam mogla vise da lezim. Ako mi bude rekla da moram da lezim, necu mrdati iz kreveta. Kazi mi dadab samo molim te, da li si pila partusisten i verapamil svo vreme ili uopste?? ja ga pijem (bar do kontrole?!?) ali me brine sto sam ovde procitala da on nije dobar... ?!?
Nisam.Ja sam pila Gynipral tablete ,svaka cetiri sata po pola tablete.Primala sam u drugom mjesecu progesteron ampule deset dana.Iskreno za te tvoje nikad nisam cula..Mada to ti je od dr. do dr.Svi imaju razlicito misljenje i terapije.Nemoj da brigas!Bice to sve uredu.
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!
Pa jeste, ali mi je pomerila partusisten na 4 sata a pila sam ga na 6, i rekla mi je da jos vise mirujem nego sto sam do tada. A sve je ok...
Radila mi je samo pregled... I tako da sada visd mirujem,od ponedeljka angazujem jednu zenu da mi sredi kucu, jer mi je receno da NISTA ne smem po kuci da radim... eto. 

E pa onda i miruj,nema da izadjes iz kreveta!Znas kad sam ja i jela u krevetu ali sam imala i nesebicnu podrsku osoba koje zive samnom i prijatelja.Procitala sam cijelu biblioteku u tih pet mjeseci.
Sve najbolje ti zelim i nadam se da ces mi se za par mijeseci javiti sa lijepim vijestima!
Sve najbolje ti zelim i nadam se da ces mi se za par mijeseci javiti sa lijepim vijestima!

Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!