Biopsija grlića materice

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

luka_0407
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Maj 09, 2008 10:49 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od luka_0407 »

Ja čekam da mi prođe menstruacija pa da idem,ali se više skoro uopšte ne plašim.Drago mi je da ti je nalaz u redu.Hvala za korisne informacije!
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Apr 18, 2008 10:50 pm

Post od dadab »

Nema na cemu!Nadam se da ce i kod tebe sve biti uredu!Pisi kako je bilo.
Vi vrijedite onoliko-koliko ste drugima potrebni!
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 8:37 pm

Post od sandla »

e,nemam pojma koja je... znam samo da je rekla da je ok sve i da radim na devet meseci kontrolu tipa papa test i kolposkopija a na godinu dana biopsiju.Tako da saista ne znam, a da kopam po silnim nalazima koje imam u svojoj arhivi iskreno mrzi me.. :wink:
sto se tice serklaza, u ponedeljak idem na kontrolu pa da vidim sta ce da mi kaze... mada ja setam,po malo doduse ali nisam mogla vise da lezim. Ako mi bude rekla da moram da lezim, necu mrdati iz kreveta. Kazi mi dadab samo molim te, da li si pila partusisten i verapamil svo vreme ili uopste?? ja ga pijem (bar do kontrole?!?) ali me brine sto sam ovde procitala da on nije dobar... ?!?
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član

Post od dadab »

Nisam.Ja sam pila Gynipral tablete ,svaka cetiri sata po pola tablete.Primala sam u drugom mjesecu progesteron ampule deset dana.Iskreno za te tvoje nikad nisam cula..Mada to ti je od dr. do dr.Svi imaju razlicito misljenje i terapije.Nemoj da brigas!Bice to sve uredu.
luka_0407
Aktivan član
Aktivan član

Post od luka_0407 »

Evo,i ja preživela!!! :D Boli ali nije strašno.Sada samo još rezultati da su dobri.Stižu za mesec dana.
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član

Post od dadab »

He,he drago mi je da je sve proslo dobro!Opet cekas cijeli mjesec?Uf,ja sam cekala sedam dana i izludila!
luka_0407
Aktivan član
Aktivan član

Post od luka_0407 »

Samo da ne bude ono*Ko čeka završi u staračkom domu...* :lol: Šalim se!Ma valjda će sve biti dobro,šta da radim,nešto nemam poverenja u ovdašnje privatnike,imala sam razna iskustva
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član

Post od dadab »

Sandla kako je bilo na kontroli?
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandla »

tek u pola 9 imam zakazano - veceras... danas se moja dr vratila sa odmora pa je guzva... Javicu da kazem sta je rekla... :roll:
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član

Post od dadab »

Sandla jeli sve ok?
Korisnikov avatar
sandla
Aktivan član
Aktivan član

Post od sandla »

Pa jeste, ali mi je pomerila partusisten na 4 sata a pila sam ga na 6, i rekla mi je da jos vise mirujem nego sto sam do tada. A sve je ok... :-? Radila mi je samo pregled... I tako da sada visd mirujem,od ponedeljka angazujem jednu zenu da mi sredi kucu, jer mi je receno da NISTA ne smem po kuci da radim... eto. :wink:
Korisnikov avatar
dadab
Aktivan član
Aktivan član

Post od dadab »

E pa onda i miruj,nema da izadjes iz kreveta!Znas kad sam ja i jela u krevetu ali sam imala i nesebicnu podrsku osoba koje zive samnom i prijatelja.Procitala sam cijelu biblioteku u tih pet mjeseci.
Sve najbolje ti zelim i nadam se da ces mi se za par mijeseci javiti sa lijepim vijestima! :wink:
Odgovori