Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Molila bi vas dr da mi pomognete u vezi moje sestre .Ona ima26 god. i prilicno je dobrog zdravlja ali zadnji mjsec menstruacija joj je kasnila10 dana i kad je naposlijetku dobila isti dan joj je skocila temeratura na 39 drugi dan je otisla dr on joj nije mogao pronaci nikakvu upalu kao grlo sinusi pluca i itd. sad vas molim posto je nisu trentno pregledali ginekoloski da mi odgovorite da li je ta temeratura mozda povzana sa kasnjenjem menzesa ili ima neku upalu .
Molil bi h vas da mi odgovorite sta sad da radimo od dr dobila je samo paracetamol i da saceka .
Sta vi mislite da li ima to veze sa matericom unaprijed zahvalna
Znam da ste u pravu ali trenutno ima periodu i ne znam treba li sacekati da prodje.Mene samo brine i interesuje da li ta temperatura moze biti ginekolaska hvala
Takva mogucnost postoji, ali to moze samo da se potvrdi ginekoloskim pregledom...ukoliko ima bolove ili krvarenje koje jace ili neuobicajeno, moze da ode na pregled i dok ciklus traje...