pomoc za sestru

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik

Odgovori
annamaria
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 27, 2005 6:03 pm

pomoc za sestru

Post od annamaria »

Molila bi vas dr da mi pomognete u vezi moje sestre .Ona ima26 god. i prilicno je dobrog zdravlja ali zadnji mjsec menstruacija joj je kasnila10 dana i kad je naposlijetku dobila isti dan joj je skocila temeratura na 39 drugi dan je otisla dr on joj nije mogao pronaci nikakvu upalu kao grlo sinusi pluca i itd. sad vas molim posto je nisu trentno pregledali ginekoloski da mi odgovorite da li je ta temeratura mozda povzana sa kasnjenjem menzesa ili ima neku upalu .
Molil bi h vas da mi odgovorite sta sad da radimo od dr dobila je samo paracetamol i da saceka .
Sta vi mislite da li ima to veze sa matericom unaprijed zahvalna
Lidija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 23, 2005 10:15 pm

Post od Lidija »

Najjednostavnije je da vasa sestra ode na pregled kod ginekologa !
annamaria
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 27, 2005 6:03 pm

hvala

Post od annamaria »

Znam da ste u pravu ali trenutno ima periodu i ne znam treba li sacekati da prodje.Mene samo brine i interesuje da li ta temperatura moze biti ginekolaska hvala
Lidija
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 23, 2005 10:15 pm

Post od Lidija »

Takva mogucnost postoji, ali to moze samo da se potvrdi ginekoloskim pregledom...ukoliko ima bolove ili krvarenje koje jace ili neuobicajeno, moze da ode na pregled i dok ciklus traje...
Odgovori