vichy normaderm nuit

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

hush...
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 23, 2006 8:09 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od hush... »

wiw napisao:koristim vichy normaderm i dnevnu i nocnu vec oko tri nedelje u kombinaciji sa dermaclear suspenzijom i tabletama dovicin;
jos uvek je rano bilo sta reci jer mi je dermatolog rekao da treba 6 nedelja...mada vidi se da ide na bolje. a i ovo je prvi put da nesto koristim a da mi se koza ne peruta, crveni,osipa...posto imam jako osetljivu kozu pored toga sto je problematicna.
kreme su stvarno divne a sad videcemo rezultate...
dnevna je 1600 a nocna 1550( a postoji i vichy normaten puder za problematicnu kozu koji mi je isto dermatolog preporucio i kosta 1500 din)
takodje mi je dermatolog rekao da je posebno bitna vichy nuit tako da oni koji kazu svejedno dnevna ili nocna nisu u pravu jer su one drugacijeg sastava i drugacije deluju...eto to je moj komentar za vichy ali kad budem zavrsila sa tretmanom napisacu dal mi je skroz pomogla :wink:
Koliko ja znam tablete dovicin ne bi trebalo da se koriste duzhe od 10 dana, mada je sve individualno... Svakako treba izbjegavati sunce u tom periodu... Dercom clear je odlican proizvod! Nadam se da ces na kraju biti zadovoljna!
_ErRoR_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 28, 2007 6:17 pm

Post od _ErRoR_ »

hush... napisao:Ja koristim Vichy normaderm dnevnu kremu vec neshto vishe od mjesec dana i mogu da kazem da sam odusevljen!!! Koza lica mi vise nije toliko masna kao prije, sada je masna samo u predjelu cela ili nosa tj mjesovita, i svakako u manjoj kolicini... Pore sveukupno mnogo bolje izgledaju i manje problema sa novim aknama... Sto se tice nocne kreme kupio sam i nju, probao jednu noc, sjutra mi se pojavio haos na licu, tako da za sada i dalje koristim krecno mlijeko uvece... :D
Da li mislis na mlijeko koje dolazi u maloj tubici, te ga moras promuckati da se razmjesa da bi ga nanosio, i jako se tesko sapira! ? Jer sam to dobio od prijatelja, dobio sam to i Klindamicin, kao to dvoje ide u kombinaciji...
hush...
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 23, 2006 8:09 pm

Post od hush... »

_ErRoR_ napisao:
hush... napisao:Ja koristim Vichy normaderm dnevnu kremu vec neshto vishe od mjesec dana i mogu da kazem da sam odusevljen!!! Koza lica mi vise nije toliko masna kao prije, sada je masna samo u predjelu cela ili nosa tj mjesovita, i svakako u manjoj kolicini... Pore sveukupno mnogo bolje izgledaju i manje problema sa novim aknama... Sto se tice nocne kreme kupio sam i nju, probao jednu noc, sjutra mi se pojavio haos na licu, tako da za sada i dalje koristim krecno mlijeko uvece... :D
Da li mislis na mlijeko koje dolazi u maloj tubici, te ga moras promuckati da se razmjesa da bi ga nanosio, i jako se tesko sapira! ? Jer sam to dobio od prijatelja, dobio sam to i Klindamicin, kao to dvoje ide u kombinaciji...
Ne znam za klindamicin, ali ja upravo to mlijeko koristim preko noci i super mi je!
wiw
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 10:31 pm

Post od wiw »

da da dercom clear suspenzija....ja slucajno napisala derma clear
a za dovicin - ne znam meni je dermatolog prepisao 6 kutija tako da je dozvoljeno!
malechka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 27, 2008 3:00 pm

Post od malechka »

hm,ne cudite se za dovicin,ja ga pijem vec treci mesec p preporuci dermatologa,znaci ukupno 18 kutija!
naravno redovno proveravam jetrene enzime,nemam nikakve smetnje,a cula sam da se pije i po 6 meseci kod tezih slucajeva!
a od kremica,moja preporuka za vichy aqualia thermal,meni je apsolutno F E N O M E N A L N A!!!
wiw
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 10:31 pm

Post od wiw »

evo proslo je 6 nedelja od kako koristim vichy normaderm dnevnu i nocnu u kombinaciji sa dovicinom(koje sam prestala da pijem jer leti nije dozvoljeno zbog fotosenzibilnost) i dercom clear suspenzijom i moram da se pohvalim da se stvarno vidi napredak......svima preporucujem!!!!! :D [/b]
Odgovori