vichy normaderm nuit

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

chokoladica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm

vichy normaderm nuit

Post od chokoladica »

da li je neko probao, citala sam ovoj kremici .

evo link
http://www.net.hr/ljepota/page/2006/09/26/0196006.html
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član

Post od chokoladica »

nema odgovora :cry:
Lepi moj
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 03, 2006 10:21 pm

Post od Lepi moj »

Kupicu je prva ,samo ne znam da li je stigla u Podgoricu...
Posto imam i masno i porozno lice ,javicu ti prve utiske
Inace sta ti koristis od krema za svoje?
Meni je do sada tonik i krema Normaderm super :lol:
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član

Post od chokoladica »

hvala :D
Lu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Lu »

Ja sam kupila normader nuit pre dva dana i vec dve veceri je mazem !!!
Iako je opsta pomama za avene diacnel kremom na forumu , ja reko' da probam ovu!Koristila sam onu dnevnu varijantu koju sam mazala nocu-nije bila losa !Sto se ove tice rano je za ocenu!!Nije masna brzo se upije i lice bas bude glatko! Rekose mi u apoteci da je najbolje koristiti i dnevnu i nocnu -al' ja sad koristim samo ovu nocnu !
Pozdrav!
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član

Post od chokoladica »

ma oni u apotekama samo pametuju,uvek nude i nocnu kremu,sta mi koji djavo nudis prvo da vidim hoce li da odgovara.tako sam se ja od jedne dnevne osula sva po licu,pisala sam na jednoj temi,sve mi potkozne bubuljice iskakale,katastrofa :evil:
prvo brate jedna pa druga,bacila sam ja para dosta ,kao i vecina nas ovde,tako nas zeznu ,uzmi sve, kao ma super,nece ti samo jedno pomoci.... :roll:

javljaj nam rezultate,nadam se da ce ti pomoci :wink:
Lu
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lu »

Ma da ...samo da ti otmu i poslednji dinar ! grrrrrrr!
buruchaga85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 29, 2006 11:11 pm

Post od buruchaga85 »

Moja sestra ju koristi i kaze da je krema odlicna. I ona ima problematicnu kozu i tesko nadje preparate koji joj odgovaraju. Mada, kao sto se zna, svako odreaguje posebno na odredjeni preparat .. Samo se sjecam da je rekla da krema nema nekakav miris, ali da je jako ugodan osjecaj kad se nanese. Znam isto i da je poprilicno skupa.
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član

Post od chokoladica »

Lu napisao:Ja sam kupila normader nuit pre dva dana i vec dve veceri je mazem !!!
Iako je opsta pomama za avene diacnel kremom na forumu , ja reko' da probam ovu!Koristila sam onu dnevnu varijantu koju sam mazala nocu-nije bila losa !Sto se ove tice rano je za ocenu!!Nije masna brzo se upije i lice bas bude glatko! Rekose mi u apoteci da je najbolje koristiti i dnevnu i nocnu -al' ja sad koristim samo ovu nocnu !
Pozdrav!
Lu jesi potrosila ovu kremu,kakve su reakcije.
evelin
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 08, 2006 2:32 pm

Post od evelin »

Ja sam dosta zadovoljno s ovom kremom
Slika
Lu
Aktivan član
Aktivan član

Post od Lu »

chokoladica napisao:
Lu napisao:Ja sam kupila normader nuit pre dva dana i vec dve veceri je mazem !!!
Pozdrav!
Lu jesi potrosila ovu kremu,kakve su reakcije.
NISTA SPEKTAKULARNO !!!
Meni zaista nije pomogla....vec duze vreme sam na AD-u !!!
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član

Post od chokoladica »

Da dignem temu.

Ima li neko da je primetio poboljsanja na kozi od nuita.Ja sam odustala od diacneal, jer neke pomoci nisam ni imala od njega, samo sam dobila vise prosirenih pora :(
Sada mi nesto treba za sitne flekice i pore.
Korisnikov avatar
Skywalker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 20, 2007 8:47 am

Post od Skywalker »

chokoladica napisao:Da dignem temu.

Ima li neko da je primetio poboljsanja na kozi od nuita.Ja sam odustala od diacneal, jer neke pomoci nisam ni imala od njega, samo sam dobila vise prosirenih pora :(
Sada mi nesto treba za sitne flekice i pore.
pokusaj da svakodnevno mazes lice kriskom limuna - makar mesec dana. limun izbledjuje fleke i suzava pore, prirodni tretman vocnim kiselinama, pri tom potpuno bezazlen a koristan i efektan, hrani kozu vitaminom c.
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Da li i ja mogu da uzmem Nuit ako imam samo prosirene pore pune mitesera na nosu i prosirene pore na obrazima, pritom imam samo masnu T zonu, nikako ne problematicnu kozu-vise osetljivu
wojkan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 01, 2007 1:51 pm

Post od wojkan »

Ja sam koristio vichy normaderm nocnukremu i bio sam jako zadovoljan sa njom, bubuljica mi se povuce bukvalno preko noci. Jako je prijatnog mirisa i brzo se upije. Koza mi je jedno vreme bila jako zdrava, ali posle nekoliko meseci koriscenja ove kreme, koza mi je delovalao malo umorno i isuseno. Sad sam uzeo Avene cleanance K da malo promenim kremu i zbog fleka na licu i imam osecaj da je Vichy-eva krema bolja. Od ove Avene su mi se na licu pojavile neke flekice kojih ranije nije ni bilo, ako izadje neka bubuljica sporije se povlaci nego kad sam koristio Vichy. Probao sam i dnevnu varijantu normaderma, ali je bolja nocna i to mnogo bolja. Cena joj je oko 1500 din.
Odgovori