vichy normaderm nuit
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 25, 2007 4:11 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Nov 28, 2007 6:17 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pozdrav...
Zadnji dana sam kupio "VICHY-Active anti-imperfection concentrate 4% salicylic acid" Jako malo pakovanje (15ml), te sam ju koristio nocu, tj samo po vecim bubuljicama, jer je jako malo dode, a porpilicno je skupa, i mogu reci da aknu ukloni ako ne za 1 dan,za 2 ce sigurno,al ne garantira da se ta akna nece ponovo pojaviti..Text je na engleskom pa i nisam bas sve dobro razumio...
Zadnji dana sam kupio "VICHY-Active anti-imperfection concentrate 4% salicylic acid" Jako malo pakovanje (15ml), te sam ju koristio nocu, tj samo po vecim bubuljicama, jer je jako malo dode, a porpilicno je skupa, i mogu reci da aknu ukloni ako ne za 1 dan,za 2 ce sigurno,al ne garantira da se ta akna nece ponovo pojaviti..Text je na engleskom pa i nisam bas sve dobro razumio...
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 7:07 pm
reklame su chudo....
ewo neshto shto je dobro a ne postoji reklama. skinoren... kupite ga u apoteci za upola manju cenu (700 din)... vac sam napisala u jednoj temi-garantujem wam, ne samo iz mog iskustva nego i iskustva ljudi koje sam isto ja savetovala:)
lice mi je cisto posle dugotrajne borbe sa manjim i vecim bubuljicama i flekicama...
[/b]
ewo neshto shto je dobro a ne postoji reklama. skinoren... kupite ga u apoteci za upola manju cenu (700 din)... vac sam napisala u jednoj temi-garantujem wam, ne samo iz mog iskustva nego i iskustva ljudi koje sam isto ja savetovala:)
lice mi je cisto posle dugotrajne borbe sa manjim i vecim bubuljicama i flekicama...

-
- Novi član
http://www.vichy.com/hr-hr/flash/ evo tu mozete pogledati sve Vichy proizvode na hr jeziku....
koristim vichy normaderm i dnevnu i nocnu vec oko tri nedelje u kombinaciji sa dermaclear suspenzijom i tabletama dovicin;
jos uvek je rano bilo sta reci jer mi je dermatolog rekao da treba 6 nedelja...mada vidi se da ide na bolje. a i ovo je prvi put da nesto koristim a da mi se koza ne peruta, crveni,osipa...posto imam jako osetljivu kozu pored toga sto je problematicna.
kreme su stvarno divne a sad videcemo rezultate...
dnevna je 1600 a nocna 1550( a postoji i vichy normaten puder za problematicnu kozu koji mi je isto dermatolog preporucio i kosta 1500 din)
takodje mi je dermatolog rekao da je posebno bitna vichy nuit tako da oni koji kazu svejedno dnevna ili nocna nisu u pravu jer su one drugacijeg sastava i drugacije deluju...eto to je moj komentar za vichy ali kad budem zavrsila sa tretmanom napisacu dal mi je skroz pomogla
jos uvek je rano bilo sta reci jer mi je dermatolog rekao da treba 6 nedelja...mada vidi se da ide na bolje. a i ovo je prvi put da nesto koristim a da mi se koza ne peruta, crveni,osipa...posto imam jako osetljivu kozu pored toga sto je problematicna.
kreme su stvarno divne a sad videcemo rezultate...
dnevna je 1600 a nocna 1550( a postoji i vichy normaten puder za problematicnu kozu koji mi je isto dermatolog preporucio i kosta 1500 din)
takodje mi je dermatolog rekao da je posebno bitna vichy nuit tako da oni koji kazu svejedno dnevna ili nocna nisu u pravu jer su one drugacijeg sastava i drugacije deluju...eto to je moj komentar za vichy ali kad budem zavrsila sa tretmanom napisacu dal mi je skroz pomogla

-
- Novi član
Ljudi na kojo je bazi taj Skinoren vidim dosta vas ga koristi, ja ga nisam nikako koristio Jel na bazi PB ili Vocni Kiselina, do sada koristio raznorazne preparate, vichy,pro active, itd..Najbolje mi pomogla kombinacija BP-a i Avene diacneala, tek sam potrosio jednu tubicu avene, i mnogo mi je bolje stanje! Al kako cokol... rece ne vidim da nesto djeluje na oziljke od akni, avene jest pomogla puno i dosta mi je smirila lice za razliku 2mj unatrag,al nikako da se rijesi ovaj ostatak problema! Pa me zanima taj Skinoren, jel on jak, jer ne vjerujem da mi treba neka jaka, vec nesto blaze! Pokusat cu sa mazanjem limuna te naranđe! A tko zna mozda bi trebao povecat unos vitamina A!
Vitamin A
Reguliše lučenje žlijezda lojnica i znojnica. Osim toga poboljšava kvalitet derme, potiče sintezu kolagena i poboljšava čvrstoću kože. Ima ga u jetri, maslacu, sirovom žumancetu, kravljem mlijeku, svježim srdelama i jegulji.
Pih ima ga u maslacu,mlijeku,zumancetu, svjezim ribama...A za sve to mi je dermatolog rekao da trebam izbjegavat!
Vitamin A
Reguliše lučenje žlijezda lojnica i znojnica. Osim toga poboljšava kvalitet derme, potiče sintezu kolagena i poboljšava čvrstoću kože. Ima ga u jetri, maslacu, sirovom žumancetu, kravljem mlijeku, svježim srdelama i jegulji.
Pih ima ga u maslacu,mlijeku,zumancetu, svjezim ribama...A za sve to mi je dermatolog rekao da trebam izbjegavat!

-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Avg 23, 2006 8:09 pm
Ja koristim Vichy normaderm dnevnu kremu vec neshto vishe od mjesec dana i mogu da kazem da sam odusevljen!!! Koza lica mi vise nije toliko masna kao prije, sada je masna samo u predjelu cela ili nosa tj mjesovita, i svakako u manjoj kolicini... Pore sveukupno mnogo bolje izgledaju i manje problema sa novim aknama... Sto se tice nocne kreme kupio sam i nju, probao jednu noc, sjutra mi se pojavio haos na licu, tako da za sada i dalje koristim krecno mlijeko uvece...