vichy normaderm nuit

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

chokoladica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm

Post od chokoladica »

Kupila sam ovu kremu, koristim je oko dve nedelje, nisam primetila neke vece promene, videcemo kasnije. :-?
pitanjeeeee
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Okt 25, 2007 4:11 pm

Post od pitanjeeeee »

Meni je super, do sada sam potrosila vec tri tubice, i nameravam da je i dalje kotistim, nije da mi vise ne izadje ni jedna bubuljica ali nema vise upala na kozi, velikih bubuljica, mozda tek to koja mala izadje ali mi koza izgleda mnogo zdravija i ten ujednaceniji...
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Post od cicamaca »

Ja kupila....

I ili tripujem ili su pore malkico manje....

Javljam za jedno dve nedelje kakvo mi je lice.....
jekka
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 08, 2007 8:00 pm

Post od jekka »

Ljudi kako vam se cini ova krema,da li ima nekih poboljsanja,poz
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član

Post od cicamaca »

...
vec 2 nedelje je koristim.....sta ja znam......lice jeste lepse....ali ipak pore nisu nesto manje.
Sacekacu onu famoznu 4 nedelju da vidim.

Pozdrav,
sn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 15, 2007 10:07 pm

Post od sn »

vichi normaderm je retka krema koja mi odgovara. Imam problematicnu suvu kozu. Nijedna od komercijalnih krema tipa nivea, loreal i dr mi ne odgovaraju osim Vichijevih. Doduse nisam probala one preko 1.500 din.
Vichy je zaista odlicna!
sn
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm

Post od chokoladica »

Evo koristim je vise od 4 nedelje, nema razlike, jos ovo malo da potrosim sto mi je ostalo i ne bi je vise nikada kupila :(
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član

Post od cicamaca »

jest...

meni su pore iste...
ni malo se nisu smanjile...

:(
_ErRoR_
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 28, 2007 6:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od _ErRoR_ »

Pozdrav...
Zadnji dana sam kupio "VICHY-Active anti-imperfection concentrate 4% salicylic acid" Jako malo pakovanje (15ml), te sam ju koristio nocu, tj samo po vecim bubuljicama, jer je jako malo dode, a porpilicno je skupa, i mogu reci da aknu ukloni ako ne za 1 dan,za 2 ce sigurno,al ne garantira da se ta akna nece ponovo pojaviti..Text je na engleskom pa i nisam bas sve dobro razumio...
Loreley
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 7:07 pm

Post od Loreley »

reklame su chudo....

ewo neshto shto je dobro a ne postoji reklama. skinoren... kupite ga u apoteci za upola manju cenu (700 din)... vac sam napisala u jednoj temi-garantujem wam, ne samo iz mog iskustva nego i iskustva ljudi koje sam isto ja savetovala:)

lice mi je cisto posle dugotrajne borbe sa manjim i vecim bubuljicama i flekicama... :D[/b]
MilanK
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 25, 2007 10:34 pm

Post od MilanK »

mozete napisati sta koristite pored normaderm nuit-a??
ja sam skontao da ova krema pomaze uglavnom muskarcima... :-?
_ErRoR_
Novi član
Novi član

Post od _ErRoR_ »

http://www.vichy.com/hr-hr/flash/ evo tu mozete pogledati sve Vichy proizvode na hr jeziku....
wiw
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Feb 21, 2008 10:31 pm

Post od wiw »

koristim vichy normaderm i dnevnu i nocnu vec oko tri nedelje u kombinaciji sa dermaclear suspenzijom i tabletama dovicin;
jos uvek je rano bilo sta reci jer mi je dermatolog rekao da treba 6 nedelja...mada vidi se da ide na bolje. a i ovo je prvi put da nesto koristim a da mi se koza ne peruta, crveni,osipa...posto imam jako osetljivu kozu pored toga sto je problematicna.
kreme su stvarno divne a sad videcemo rezultate...
dnevna je 1600 a nocna 1550( a postoji i vichy normaten puder za problematicnu kozu koji mi je isto dermatolog preporucio i kosta 1500 din)
takodje mi je dermatolog rekao da je posebno bitna vichy nuit tako da oni koji kazu svejedno dnevna ili nocna nisu u pravu jer su one drugacijeg sastava i drugacije deluju...eto to je moj komentar za vichy ali kad budem zavrsila sa tretmanom napisacu dal mi je skroz pomogla :wink:
_ErRoR_
Novi član
Novi član

Post od _ErRoR_ »

Ljudi na kojo je bazi taj Skinoren vidim dosta vas ga koristi, ja ga nisam nikako koristio Jel na bazi PB ili Vocni Kiselina, do sada koristio raznorazne preparate, vichy,pro active, itd..Najbolje mi pomogla kombinacija BP-a i Avene diacneala, tek sam potrosio jednu tubicu avene, i mnogo mi je bolje stanje! Al kako cokol... rece ne vidim da nesto djeluje na oziljke od akni, avene jest pomogla puno i dosta mi je smirila lice za razliku 2mj unatrag,al nikako da se rijesi ovaj ostatak problema! Pa me zanima taj Skinoren, jel on jak, jer ne vjerujem da mi treba neka jaka, vec nesto blaze! Pokusat cu sa mazanjem limuna te naranđe! A tko zna mozda bi trebao povecat unos vitamina A!

Vitamin A
Reguliše lučenje žlijezda lojnica i znojnica. Osim toga poboljšava kvalitet derme, potiče sintezu kolagena i poboljšava čvrstoću kože. Ima ga u jetri, maslacu, sirovom žumancetu, kravljem mlijeku, svježim srdelama i jegulji.
Pih ima ga u maslacu,mlijeku,zumancetu, svjezim ribama...A za sve to mi je dermatolog rekao da trebam izbjegavat! :-?
hush...
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 23, 2006 8:09 pm

Post od hush... »

Ja koristim Vichy normaderm dnevnu kremu vec neshto vishe od mjesec dana i mogu da kazem da sam odusevljen!!! Koza lica mi vise nije toliko masna kao prije, sada je masna samo u predjelu cela ili nosa tj mjesovita, i svakako u manjoj kolicini... Pore sveukupno mnogo bolje izgledaju i manje problema sa novim aknama... Sto se tice nocne kreme kupio sam i nju, probao jednu noc, sjutra mi se pojavio haos na licu, tako da za sada i dalje koristim krecno mlijeko uvece... :D
Odgovori