Cetkica za zube

Mesto za sva Vaša pitanja o zubima, oralnoj higijeni, prevenciji, negi zuba, desni i usne duplje. Prepoznavanje problema, dijagnostika i saveti o lečenju.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
Sophia777
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Dec 30, 2007 9:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Cetkica za zube

Post od Sophia777 »

Koja je najbolja cetkica za zube?
galipgurel
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 29, 2008 1:01 am

Post od galipgurel »

Nova, srednje meka, pravilno upotrebljenja OralB, buttler, J&J,.... Ukoliko finansije dozvoljavaju elektricna novije generacije.
There are painters who transform the sun into a yellow spot, but there are others who with the help of their art and their intelligence, transform a yellow spot into the sun.Picasso
kovach.tauro
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 14, 2008 11:25 pm

Post od kovach.tauro »

posto ja imam jako osetljive desne, i cesto se desi da mi krvare od drugih cetkica..ja koristim CURAPROX ( kuraproks ), mislim da je u pitanju svajcarska firma, ima da se kupe i svim bolje snabdevenim prodavnicama, nisam video da ih ima u hipermarketima..ja sam uzeo ultra soft..ja sam vise nego zadovoljan
Korisnikov avatar
Sophia777
Stalni član
Stalni  član

Post od Sophia777 »

Galipgurel & kovach.tauro, hvala vam na odgovorima!
I ja imam jako osetljive desni, pa mi se desava da mi krvare od cetkice. Zato sam i postavila ovo pitanje. Odlucicu se za Curaprox, jer nisam jos isprobala tu cetkicu. Koristila sam OralB i Buttler (Buttler je bila nesto bolja u mom slucaju, ali ne bas idealna). Pozdrav!!!
kovach.tauro
Novi član
Novi član

Post od kovach.tauro »

Sophia777 napisao:Galipgurel & kovach.tauro, hvala vam na odgovorima!
I ja imam jako osetljive desni, pa mi se desava da mi krvare od cetkice. Zato sam i postavila ovo pitanje. Odlucicu se za Curaprox, jer nisam jos isprobala tu cetkicu. Koristila sam OralB i Buttler (Buttler je bila nesto bolja u mom slucaju, ali ne bas idealna). Pozdrav!!!
Tu smo da pomognemo ...sto se tice curaprox neces pogresiti..mozda je malo skuplja..ja sam je platio oko 250 din..ali ces stvarno uzivati dok peres zube..javi da li je pomoglo..
pozz
:lol:
Korisnikov avatar
Sophia777
Stalni član
Stalni  član

Post od Sophia777 »

Kovach.tauro,
Kupila sam Curaprox cetkicu za zube ( Cs 3960, 0,12mm, "super soft"). Za sada mi odgovara. Zadovoljna sam. To je srednje meka, tako mi je rekla apotekarka i odlicna je za osetljive desni.
Pozdrav!
kovach.tauro
Novi član
Novi član

Post od kovach.tauro »

ja sam kupio ultra soft tj. mekanu..prvo sam pomislio da sam pogresio jer sam mislio da ce mi se za mesec dana sva rasiriti ali sam pogresio..imam je vec 3 meseca i svaka je na svom mestu..
drago mi je sto sam ti pomogao
Korisnikov avatar
Sophia777
Stalni član
Stalni  član

Post od Sophia777 »

Ja sam se sada odlucila za srednje meku, ali cu za 3 meseca preci na "ultra soft". Cetkica je odlicna, prijatna za moje desni! Hvala ti na preporuci!
:) poz
Odgovori