GS 9219 novi lijek protiv raka - kako se prijaviti?

Diskusije o malignim oboljenjima ljudskog organizma. Pitanja i odgovori, saveti i mnoštvo iskustava osoba sa tumorskim promenama želudca, jetre, pankreasa, mozga, koštanog sistema, disajnih organa i dr.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
sanja_TZ
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 20, 2007 12:12 pm

GS 9219 novi lijek protiv raka - kako se prijaviti?

Post od sanja_TZ »

Cula sam za novi lijek GS9219 iz Češke, a čija ispitivanja na ljudima je počela provoditi američka firma Gelad Science. Da li neko zna kako se može doći do njih i bit jedan od ispitanika t.j pokusnih kunića?
molim sve koji znaju nešto o tome da mi jave na e-mail [email protected]
tartufa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Feb 28, 2007 7:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tartufa »

Sanja, ti verovatno misliš na neku od studija koja se sprovodi u svetu( pa i u nekom od naših Instituta).
Ne ide to tako kako ti zamišljaš...
P.S. Ja učestvujem trenutno( kao istraživač) u dve studije ali nijedna nije sa ovom šifrom...
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

Nije to sifra studije vec radni naziv leka protiv raka limfnih cvorova... mozete ovde pogledati.

http://* REKLAMA */moje-zdravlje ... ?Itemid=48

Pozz.
tartufa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Feb 28, 2007 7:12 pm

Post od tartufa »

Da, draga Etro, to su sve predklinička istraživanja. Sad još da prođe I, pa II pa III fazu kliničkih ispitivanja i ako se pokaže efikasnim , moći će da kažu:Eureka,pronašli smo lek protiv raka...Proteći će , na žalost, još vode našim rekama...
etro
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 11:09 pm

Post od etro »

Nazalost da.
zenlee
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jan 10, 2008 8:52 am

Post od zenlee »

Jel su prva ispitivanja pokazala da taj novi lek deluje samo kod odredjene vrste raka limfnih cvorova ili moze da sluzi protiv lecenja vise vrsta tumora l.cvorova .Jel zna neko nesto o tome?
Odgovori