Da li bi neko mogao da mi kaze nesto vise o mogucnosti dobijanja menstruacije u prvih par meseci trudnoce, koliko cesto se to desava i koje su karakteristike?
Hvala!
krvarenja u trudnoci
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
Imam 25. god. i ovo mi je prva trudnoca. Sada sam tek u 8.nedelji i zabrinuta sam jer sam pre par dana imala trag krvi na gacicama. Ultrazvucni pregled je uredan, ali mi je doktor prepisao 10 inekcija progesterona, od 125 mg, svaki drugi dan. Zanima me koliko ovakve pojave mogu da budu opasne, da li progesteron moze stetno da utice na bebu i eventualno bih molila za neki savet.
Hvala!
Hvala!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Veko,
vec imas ovakvu temu pod slicnim ili cak istim nazivom od pre jedno 6-7 meseci, pa koristi opciju "trazi".
Ja sam imala isti problem, ali nazalost nije se dobro zavrsio...
U svakom slucaju dobro je sto je ultrazvuk pokazao da je sve ok. Progesteron ne moze da skodi, a krvarenje se javlja kao posledica nedostatka istog tj. nekih zutih tela. Glavu gore, veruj svom ginekologu i redovno primaj injekcije!
vec imas ovakvu temu pod slicnim ili cak istim nazivom od pre jedno 6-7 meseci, pa koristi opciju "trazi".
Ja sam imala isti problem, ali nazalost nije se dobro zavrsio...

U svakom slucaju dobro je sto je ultrazvuk pokazao da je sve ok. Progesteron ne moze da skodi, a krvarenje se javlja kao posledica nedostatka istog tj. nekih zutih tela. Glavu gore, veruj svom ginekologu i redovno primaj injekcije!