Da li je moguce..?(ultrazvuk i trudnoca)

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Odgovori
cicamaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jun 07, 2005 12:36 pm

Da li je moguce..?(ultrazvuk i trudnoca)

Post od cicamaca »

Interesuje me da li je moguce da ukoliko doktorka ne vidi ....pisu i testise na ultrazvuku ipka na kraju bude decak?

Doktorka rece da je devojcica posto nije videla "dole" nista....

Koja je mogucnost da je pogresila.I da li se nekome desilo da su mu rekli pol...a ono na porodjaju..olala..ipak drugacije?

ps: svejedno je koji pol..bitno da nam je beba ziva i zdrava :) ....samo smo ljubopitivi....
Fimka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 17, 2007 10:02 am

Post od Fimka »

odgovor na sve je da :lol:
vedo
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Jan 18, 2008 2:52 pm

Post od vedo »

Kad je obican ultrazvuk onda da, moze doci do greske, ali ako se radi 4D ultrazvuk gotovo da nema greske, posebno ako se drugim pregledom 4D potvrdi.
gloria2
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:05 pm

Post od gloria2 »

Obicno je u pitanju devojcica,cim lekari oklevaju da kazu pol,kao ne vidi se jos uvek,jer predpostavljaju da svi vise vole da je decak.Jedan moj drugar je rekao,pa bolje da je zensko,ako se ne vidi,jer ako je musko bice mu mnogo mali...
galina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jan 09, 2007 10:33 pm

Post od galina »

gloria2 napisao:Obicno je u pitanju devojcica,cim lekari oklevaju da kazu pol,kao ne vidi se jos uvek,jer predpostavljaju da svi vise vole da je decak.Jedan moj drugar je rekao,pa bolje da je zensko,ako se ne vidi,jer ako je musko bice mu mnogo mali...
Ha,ha...dobra fora
kod mog dječaka se bez sumnje vidi,čak i ja kao laik sam mogla da vidim pišu na ultrazvuku.
E sad,isto mi se postavilo ovo pitanje...da li je moguće da ipak doktor i ultrazvuk pogriješi...
fridakahlo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 05, 2008 11:38 pm

Post od fridakahlo »

gloria2 napisao:Obicno je u pitanju devojcica,cim lekari oklevaju da kazu pol,kao ne vidi se jos uvek,jer predpostavljaju da svi vise vole da je decak.Jedan moj drugar je rekao,pa bolje da je zensko,ako se ne vidi,jer ako je musko bice mu mnogo mali...
ne znam samo zashto bi pretpostavjali da vishe vole da je dechak :)
gloria2
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:05 pm

Post od gloria2 »

Pa ne znam stvarno zasto je tako,ali oklevali su da mi kazu,nego me pitaju:pa sta imate kuci?Kad ja kazem da imam devojcicu,a oni onda,pa ne vidi se.To me je uzasno izludjivalo,zato sto me pol nije interesovao zbog mene,vec me je moja devojcica stalno pitala sta ce dobiti(ona je i htela seku). :evil:
Korisnikov avatar
Živana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 03, 2008 9:00 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Živana »

Mislim da se pol može videti dobro i ako nije 4D jer je drugačija bešika kod dečaka a drugačija kod devojčice!Nije jedina razlika u piši!

Meni su odmah videli da je devojčica,ali to mi je prvo rekla dr. Novaković pa onda dr.Stojić oboje su jako dobri stručnjaci i nema šanse da pogreše!
Odgovori