Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Obicno je u pitanju devojcica,cim lekari oklevaju da kazu pol,kao ne vidi se jos uvek,jer predpostavljaju da svi vise vole da je decak.Jedan moj drugar je rekao,pa bolje da je zensko,ako se ne vidi,jer ako je musko bice mu mnogo mali...
gloria2 napisao:Obicno je u pitanju devojcica,cim lekari oklevaju da kazu pol,kao ne vidi se jos uvek,jer predpostavljaju da svi vise vole da je decak.Jedan moj drugar je rekao,pa bolje da je zensko,ako se ne vidi,jer ako je musko bice mu mnogo mali...
Ha,ha...dobra fora
kod mog dječaka se bez sumnje vidi,čak i ja kao laik sam mogla da vidim pišu na ultrazvuku.
E sad,isto mi se postavilo ovo pitanje...da li je moguće da ipak doktor i ultrazvuk pogriješi...
gloria2 napisao:Obicno je u pitanju devojcica,cim lekari oklevaju da kazu pol,kao ne vidi se jos uvek,jer predpostavljaju da svi vise vole da je decak.Jedan moj drugar je rekao,pa bolje da je zensko,ako se ne vidi,jer ako je musko bice mu mnogo mali...
ne znam samo zashto bi pretpostavjali da vishe vole da je dechak
Pa ne znam stvarno zasto je tako,ali oklevali su da mi kazu,nego me pitaju:pa sta imate kuci?Kad ja kazem da imam devojcicu,a oni onda,pa ne vidi se.To me je uzasno izludjivalo,zato sto me pol nije interesovao zbog mene,vec me je moja devojcica stalno pitala sta ce dobiti(ona je i htela seku).