Ginekolog za preporuku
Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 12:46 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ginekolog za preporuku
Punih 8 god. sam kod istog ginekologa Dr. Dragan Budakov radi u Betaniji u Novom Sadu i privatno u ordinaciji Marić. Radio mi je dve kiretaže zbog uginuća ploda. Vodio mi je posle toga dve trudnoće i porodile su me babice kako i treba da bude. Nikada mi nije zakazivao porođaje kako to drugi rade da bi unovčili svoju noćnu smenu. Niti je prvi javio mom suprugu da sam se porodila. Svi znamo za te priče. Redovno idem na kontrole on je moj ginekolog i moja preporuka svima koji traže pravog stručnjaka i doktora koji nije zaboravio da je čovek kao i svi mi.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Feb 15, 2008 12:46 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Dr. Veinović je stručan u proceni vašeg materijalnog stanja i ako proceni da može dobro da vas unovči imaćete "najboljeg doktora" na svetu. Dr. Brigitu sam sretala u Mariću uvek je odmerena i prijatna. Na ekspertni uz sam išla kod Dr. Novakov pregled traje po 20min nekada i duže moja beba nije htela da otvori šaku tako da nije mogla da mu izbroji prstiće, pregled je trajao sve dok nije izbrojala pet prsića nije mi dala da ustanem niti je ijednog momenta izgubila strpljenje.
Ja cu na 2, ekspertni UZ da idem kod dr Vejnovica,...
ovaj UZ kod njega kosta 7000 din, sa tim sto dobijete i pregled na 3d/4d UZ, snimanje na cd, slike...
U obicnoj privatnoj ordinaciji sam radila obican UZ za 2200 din, + analize krvi ( double test) 2500 din= 4700, i ako dodamo na to cenmu 3D UZ eto ga 7000 din.. jer se dobro zna da je 3D oko 5000 din,..
ja tu ne vidim "deranje"
Uostalom svi odlucuju da li ce privatno ili nece,.. Ali mislim da covek u nekim situacijama mora da odvoji za ovako nesto, u pitanju je zivot i zdravlje.. A misljenje da je on skup--- pa niko nikoga ne tera da negde ide...
Ja sam samo cula da je dobar strucnjak, i da je mnogima pomogao u lecenju neplodnosti... Ne mora on da vam vodi trudnocu, mozete da odete jednom kod njega na pregled i gotovo...
ovaj UZ kod njega kosta 7000 din, sa tim sto dobijete i pregled na 3d/4d UZ, snimanje na cd, slike...
U obicnoj privatnoj ordinaciji sam radila obican UZ za 2200 din, + analize krvi ( double test) 2500 din= 4700, i ako dodamo na to cenmu 3D UZ eto ga 7000 din.. jer se dobro zna da je 3D oko 5000 din,..
ja tu ne vidim "deranje"
Uostalom svi odlucuju da li ce privatno ili nece,.. Ali mislim da covek u nekim situacijama mora da odvoji za ovako nesto, u pitanju je zivot i zdravlje.. A misljenje da je on skup--- pa niko nikoga ne tera da negde ide...
Ja sam samo cula da je dobar strucnjak, i da je mnogima pomogao u lecenju neplodnosti... Ne mora on da vam vodi trudnocu, mozete da odete jednom kod njega na pregled i gotovo...
ja radila ekspertni prosle nedelje,45oo din,dobila sam samo jednu slicicu i papir sa merama na kojem pise 2D,a receno mi je da ce mi raditi 3D.Fimka napisao:Ja cu na 2, ekspertni UZ da idem kod dr Vejnovica,...
ja tu ne vidim "deranje"
nikakav cd nisam dobila.na kraju pojma nemam koji mi je radjen
kod koga si radila?
Ekspertni ne podrazumeva 3D, nego da ga radi ekspert... a moze i na obicnom... moj prvi ekspertni u 12. nedelji je uradjen za 2200 din na obicnom UZ, nista posebno, a sledeci hocu da idem negde gde imaju i 3D pa da bude sve u kompletu!
Koja si nedelja? Da li ti je ovo prvi ekspertni UZ?
Ekspertni ne podrazumeva 3D, nego da ga radi ekspert... a moze i na obicnom... moj prvi ekspertni u 12. nedelji je uradjen za 2200 din na obicnom UZ, nista posebno, a sledeci hocu da idem negde gde imaju i 3D pa da bude sve u kompletu!
dr.pjevicFimka napisao:kod koga si radila?
prvi mi je ekspertni,a nedelja sam po menstruaciji 25 a po ultrazvuku 23